Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:407547
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 33 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Valsts vispārīgs raksturojums    3
1.  Valsts tūrisma ģeogrāfisko resursu raksturojums    6
1.1  Klimatiskie resursi    6
1.2  Ainaviskie un dzīvās dabas resursi    6
1.3  Piekrastes resursi    8
2.  Maršruta apraksts    11
  Ceļojums uz brīnišķīgo Spāniju    11
2.1  Mērķtirgus    11
2.2  Maršruts    11
2.3  Ceļojuma laikā izmantojamo tūrisma pakalpojumu izmaksas    15
2.4  Ceļojuma laika izvēle    16
3.  Latvijas tūrisma biroju atbilstošā piedāvājuma analīze    17
4.  Latvijas tūristiem nepieciešamās formalitātes    20
4.1  Pase    20
4.2  Vīzas    20
4.3  Apdrošināšana    20
  Izmantota literatūra un avoti    21
Darba fragmentsAizvērt

1.1 Klimatiskie resursi
Subtropisks Vidusjūras klimats, sauss un pietiekami karsts. Ziemas maigas, janvārī vidējā gaisa temperatūra ir +8-14ºC, kalnos dažreiz nolaižas līdz -7ºC. Vasaras karstas, jūlijā vidējā gaisa temperatūra ir +23-29ºC. Nokrišņu daudzums svārstās no 250 līdz 700 mm gadā, pārsvarā rudenī un ziemā. Kanāriju salās klimats pārsvarā tropisks, ziemā temperatūra +25ºC, vasarā +28ºC. Baleāru salās ir Vidusjūras klimats, temperatūra ziemā +12ºC, vasarā +18- 26ºC. Vislabāk valsti apciemot pavasara beigās un rudens sākumā.
1.2 Ainaviskie un dzīvās dabas resursi
Spānija pieder 85% no Ibērijas pussalas. Испания отличается разнообразием природных условий.Spānija ir daudzveidība, kā arī dabas vidē. Это обусловлено преобладанием горного рельефа и значительными размерами территории страны. Tas ir saistīts ar pārsvaru kalnu reljefa un lielumu valstī. Более 1/3 площади Испании расположено на высоте, превышающей 1000 м над уровнем моря. Vairāk nekā 1 / 3 jomā Spānija atrodas pie augstuma, kas lielāks nekā 1000 metru virs jūras līmeņa. Низменности занимают немногим более 1/10 территории страны. Zemienes ir nedaudz vairāk nekā 1 / 10 no valsts. Горные хребты являются четкими природными рубежами, отделяющими один природный район от другого. Kalnu grēdām nav skaidrs, ka dabas robežām, kas atdala vienu dabas zonas uz citu.
Испания – одна из самых гористых стран Европы.Spānija - viena no kalnu valstīm Eiropā. Равнины и низменности занимают лишь малую часть страны. Ar līdzenumi un zemienes aizņem tikai nelielu daļu no valstī. 3/5 Spānija ir vidēji augstums 500m.
Daba.
Не считая флору канарских островов, в Испании растет около 8000 видов растений, из них много эндемичных, то есть произростающих только здесь.От некогда больших лесов осталась лишь небольшая часть, в основном на севере страны.Papildus tam, floras Kanāriju salas, Spānija, aug apmēram 8000 sugu augiem, daudzi no tiem endēmiska, tas ir proizrostayuschih tikai ziedes. Otreiz liels mežu palicis tikai nelielu daļu, galvenokārt ziemeļu.Во "влажной" Испании леса, в основном, широколиственные (бук, вяз, дуб, каштан , ясень, липа, тополь), выше в горах появляются вечнозеленые породы (разновидности дуба, сосны, ели), еще выше леса переходят в заливные луга.Un "slapjo" Spānija meži, galvenokārt broadleaved (dižskābardis, goba, ozolu, kastaņu, pelnu, liepa, papele), lielāks kalnos ir Evergreen rock (dažādos ozols, priede, egle), vēl virs meža ūdens pļavās.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties