Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:404927
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Par "SAKRET"    3
  Būvmateriālu ražošana +15% gadā    4
  “SAKRET” – Latvijā    5
  Produktu sistēma    6
  Kombinētā siltumizolācijas sistēma    7
  Sanācijas sistēma    9
  Mūrjavas, apmetumi un remontu sastāvi    11
  Produkti ar pretsala piedevām    12
  Flīžu līmes    13
  Pašizlīdzinošie grīdu sastāvi    14
  Gruntis, krāsas, būvķīmija    15
  Smilšu maisījumi un baltais cements    16
  Tehnika    17
  Efektivitātes sistēma    19
Darba fragmentsAizvērt

Sauso būvniecības maisījumu ražotāji Latvijā - rūpnīca "SAKRET" šogad strauji iekarojusi Baltijas un Eiropas tirgu, sasniedzot iespaidīgus plānotā gada apgrozījuma apjomus jau darbības pirmā pusgada laikā - 1,5 milj. eiro. Kopš rūpnīcas atklāšanas 2004. gada oktobrī, "SAKRET" šogad izdevies divas reizes palielināt būvmateriālu tirgus daļu Latvijā - sasniedzot vidēji 30%, savukārt eksporta apjoms drīzumā pārsniegs 10% no rūpnīcā saražotās produkcijas.
Pieaugošais exports!
" Rietumeiropā ietekmīgā sauso celtniecības materiālu ražotāja "SAKRET" iegadājās franšīzes licenci uz visu Baltijas reģionu. Pārstāvniecība Igaunijā tikai sekmēs mūsu eksporta tirgus paplašināšanu šogad līdz 30%. Pašreiz "SAKRET" veiksmīgi eksportē jau 10% rūpnīcas produkcijas - uz Igauniju, Lietuvu, Īriju, Vāciju, Skandināviju un Baltkrieviju, drīzumā startēs arī Kaļiņingradā", tā norāda SIA "SAKRET" informācijas avoti!.
Latvijas modernajā rūpnīcā ražotie sausie celtniecības maisījumi var būt konkurētspējīgi. Turklāt gada sākumā bez grūtībām iegūta CE zīme produkcijai - kvalitāti apstiprinošs sertifikāts Eiropas Savienībā, kas dod iespēju rūpnīcai bez papildus atļaujām eksportēt saražoto uz Eiropu. Lai arī turpmāk brīvi kāpinātu iekšējā un eksporta tirgus produkcijas realizācijas apjomus, SIA "SAKRET" pašlaik investējis 500 000 eiro rūpnīcas ražošanas jaudas palielināšanai, kam jāļauj sasniegt rūpnīcas maksimālo jaudu 110 000 tonnas gadā.
Jaunā rūpnīca "SAKRET" ir modernākā sauso būvniecības materiālu (mūrjava, betons, apmetumi, būvķīmija, baltais cements, siltināšanas sistēmas, dekoratīvie apmetumi u.c.) ražotāja Latvijā un Baltijā atbilstoši Eiropas Savienības kvalitātes standartiem, kuras izaugsmi tirgus paplašināšanā un apgrozījuma pieaugumā sekmējusi ekskluzīva, kvalitatīva un moderniem būvniecības paņēmieniem paredzēta produkcijaPie tam "SAKRET" var piedāvāt tirgū modernu un kvalitatīvu produkciju par konkurētspējīgu cenu, jo to neietekmē transportēšanas izdevumu pieaugums kāds ir importa produktiem."…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties