Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:403978
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Restorānā „Zilais sapnis” tiek rīkots bankets. Bankets būs sēdošs. Banketa galds tiks klāts pēc krievu metodes un tiks izmantota daļēja viesmīļu apkalpošana. Banketa veids ir jubileja. Sakarā ar to, ka restorāns „Zilais sapnis” tik uzskatīts par prestižu un augsta līmeņa restorānu, tāpēc arī izmaksas nebūs no tām mazajām. Klients atsevišķi maksās par ēdieniem un dzērieniem, kā arī būs atsevišķa summa, kas paredzēta citiem izdevumiem (piem. telpu īre, muzikālais noformējums un citi). Bankets tiek rīkots uz 60 cilvēkiem.



2. Banketa apstākļi
Bankets tiks rīkots restorānā „Zilais sapnis”, kurš atrodas Ludzas rajonā, Salnavas pagastā. Restorāns atrodas aptuveni 300 km attālumā no galvaspilsētas un 28 km attālumā no rajona centra, Ludzas. Bankets tiks rīkots uz 60 cilvēkiem. Bankets tiek rīkots par kodu Annai Dzērvei, kura svin savu 60- to jubileju. Restorānam var piebraukt, gan ar personīgo automašīnu, gan ar sabiedrisko transportu.
Banketa zālei nav nepieciešamas speciālas dekorācijas, jo tā jau tāpat ir krāšņa. Zāle ir gaiši zilā krāsā, griesti ir zilā krāsā un tajos ir iebūvētas mazas lampiņas, kuras degot radīs mazu zvaigznīšu iespaidu. Grīda ir veidota no neplīstoša, caurspīdīga stikla. Rada iespaidu, ka staigātu pa jūras virsu, un zem kājām spēlējas mazi vilnīši.
Restorāna interjers ir ieturēts gaiši zilos un baltos toņos. Arī mēbeles ir saskaņotas ar šo mierīgo vidi. logi ir lieli ar baltiem rāmjiem, un tiem ir pieskaņoti gaiši zili aizkari. Paši galdi ir zilā krāsā, bet galdauti ir balti. Tiks izmatoti porcelāna trauki. Tie būs zilā krāsā ar baltu maliņu. Arī viesu ēdienkartes būs gaiši zilā krāsā. Galds tiks klāts pēc krievu metodes un būs daļēja viesmīļu apkalpošana. Pasākumā būs dzīvā mūzikā, tāpēc tieši pretī ieejai deju zālē, būs izvietota skatuve, uz kuras darbosies muzikants un vakara vadītāja. Lai novadītu banketu ir nepieciešama virtuve, trauku mazgātava, palīgtelpa viesmīļiem, servisa bārs ( vieta, kur tiek gatavoti ēdieni uz šķīvjiem, lai aiznestu un noliktu uz galda. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties