Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:402884
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    3
2.  Projekta koncepcija    4
3.  SMART mērķi    5
3.1.  S- specifika    5
3.2.  M- izmērams    5
3.3.  A-sasniedzamība    5
3.4.  R- svarīgs    6
3.5.  T- laika ierobežojums    6
4.  Projekta apraksts    8
5.  Projektam nepieciešamie resursi    9
5.1.  Cilvēkresursi    9
5.2.  Laika sadalījums    9
5.3.  Finanšu resursi. Ieņēmumi un izdevumi    11
6.  Iespējamie riski    13
7.  Mērķa izmērāmība    15
  Secinājumi    16
  Izmantotās literatūras un avou saraksts    17
Darba fragmentsAizvērt

Sasniegto projekta mērķi varēs izmērīt pēc tā cik labi tas būs noorganizēts pēc tehniskā un profesionāla aspekta. Tas ir cik profesionāli būs pieņemtie darbinieki vai noīrētā tehnika, jo piemēram, ja bruģētāji nekvalitatīvi veiks savu darbu cilvēkiem ar kustību traucējumiem tas varētu būt apgrūtinājums kvalitatīvai atpūtai.
Sasniegto projekta mērķi varēs izmērīt pēc tā, cik labi būs sastrādājušies projekta vadītājs un komanda. Cik veiksmīgi būs izdevies visu nooraganizēt un izplānot, kā arī kontrolēt un vadīt. Sasniegto projekta mērķi varēs izmērīt pēc tā, cik labi tas būs sagatavots pēc organizatorisko un procesu vērtēšanas kritērijiem.
Projekta gala rezultāts ir atpūtas parks, kas pielāgots cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Studenti un skolēni varēs bez jebkādiem ierobežojumiem atpūsties un mācīties parkā.

Secinājumi
1. Projekts tiešā veidā sekmēs Sociālās Integrācijas Valsts aģentūras integrētās attīstības programmas 1.prioritātes „Cilvēka labklājība”, kuras mērķis ir - dzīves kvalitātes uzlabošana- īstenošanu un mērķa sasniegšanu, īstenojot rīcību: parka ieliņu, laukumu un parka infrastruktūras attīstība Sociālās Integrācijas Valsts aģentūras teritorijā.
2. Projekta īstenošanas rezultātā ieguvēji būs Sociālās Integrācijas Valsts aģentūras koledžas, profesionālās vidusskolas un arī personāla un apkārtējo teritoriju iedzīvotāji, kuriem būs iespēja pēc smagās darba dienas un lekcijām atpūsties svaigā gaisā – parkā. Jauniešu dzīve kļūs interesantāka un tas stiprinās viņu vēlmi gan šajā skolā / koledžā studēt, gan strādāt.
3. Parka projekts ir izstrādāts tā, lai cilvēki ar kustību traucējumiem varētu pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā un viņiem nesagādātu grūtības pārvietoties. Šis parka projekts ir pielāgots cilvēkiem ar kustību traucējumiem un tas viņiem sekmētu integrēties sabiedrībā, jo bieži šie cilvēki nevar komunicēt ar citiem dēļ tā, ka viņiem nav iespējas atpūsties kopā.
4. Šāda atpūtas parka izveide varētu sekmēt jaunu studentu piesaisti SIVA koledžai un vidusskolai, jo labiekārtota vide piesaistītu audzēkņus un studentus, kuri būtu gatavi maksāt par studijām vai mācībām. Tādejādi nesot SIVA uzņēmumam ienākumus, peļņu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties