Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:402073
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.07.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA APRAKSTS    4
2.  PERSONĀLA VADĪBAS TEORĒTISKIE ASPEKTI    6
3.  PRAKSES PERIODA NOVĒRTĒJUMS    9
  SECINĀJUMI    14
  PRIEKŠLIKUMI    16
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS SARAKSTS    17
  PIELIKUMS    18
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Akadēmiskā prakse ir lieliska iespēja attīstīt sevi vēlamajā nozarē, saņemt nelielu ieskatu par to, kā darbojas uzņēmums, kādas ir īpatnības uzņēmējdarbībā u.c.
2. Šodien kompānija SIA „Lage Ko” ir viena no lielākajām Latvijas kompānijām, kuras pamatdarbība ir tieši saistīta arrestorānu servisu. „Lage Ko” – tie ir 11 restorāni un 5 bistro, pieci veikali-kafejnīcas „Lage gastronomija”, kas izvietoti lielākajos Rīgas tirdzniecības centros, sezonas restorāns „Gan bei” Jūrmalā, kā arī 3 restorāni „Gan bei CITY” Lietuvā.
3. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni: austrumu virtuves restorānu „Gan bei” attīstība; indiešu virtuves restorānu „Thali” attīstība; bistro un eiropiešu virtuves attīstība; ēdināšanas pakalpojumu attīstība; gastronomijas sektora attīstība; piegādes servisa attīstība.
4. „Gan bei” ir pazīstamākais austrumu virtuves zīmols Baltijas valstīs. „Gan bei” restorānos ir iespējams nobaudīt ne tikai austrumu virtuves ēdienus (indiešu, ķīniešu, japāņu virtuve), bet arī ieturēt maltīti tradicionālā eiropiešu gaumē.
5. SIA „Lage Ko” uzņēmuma vadīšanas organizācijas pamatā ir lineāra struktūra, kura ir vienkārša un skaidra. Visos uzņēmuma restorānos šī struktūra ir vienāda, atšķiras tikai darbinieku skaits atkarībā no restorāna lieluma. Katrs vadīšanas aparāta darbinieks visos jautājumos ir padots tikai vienam augstākstāvošajam vadītājam, no kura saņem visus rīkojumus un norādījumus, un kuram atskaitās par padarīto.
6. Uzņēmums patstāvīgi attīstās un pilnveidojas, atverot jaunus restorānus, kafejnīcas. Tāpēc uzņēmumam ir nepieciešami jauni darbinieki, jo ar esošajiem nepietiek. Taču studentiem SIA „Lage Ko” nav ļoti pretimnākošs, jo darbinieki ir nepieciešami uz pilnu slodzi.
7. Pieņemot kādu darbā, vispirms tiek izieta intervija uzņēmuma ofisā personāldaļā, vēlāk jau konkrētā restorānā vai citā nodaļā, atkarībā no ieinteresētās vakances.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1354809
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties