Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:400779
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Par masu mediju parādīšanos pagātnē noteikt varēti bilst cilvēces vēlmi sazināties plašākā līmenī un uzināt vaurāk ko jaunu. Paskaidrot savu domu arī citiem un censties saprast vispārnotiekošo sev apkārt globālākā līmenī. Informācijas plūsma, pateicoties medijiem, sāka norisināties straujāk. Masu mediju parādīšanās palīdzēja mums saprast vairāk pašiem sevi un citus, kā arī deva mums daļu izklaidējošas informācijas. Kā arī ļāva mums saglabāt pastāvošo informāciju nākamajām paaudzēm.
Par masu mediju pašreizējo stāvokli un nozīmi runāt, drošvien var ļoti plaši. Masu mediji dod mums visu vajadzīgo informāciju par pasaulē notiekošo un pat vairāk. Tā pat masu mediju lietošana, pēdējā simgadē un pat desmitgadē, ir attīstījusies ļoti strauji. Masu mediji parāda mums visu, kas cilvēkam ir nozīmīgs un interesants, lai gan tiesa, varbūt ne vis ir pozitīvs. Kā arī tie attaino masu cilvēka ētikas normas, jo masu medijos attainotajam ir jābūt kaut kādos ieliktos grožos, lai attainotais mums nešķistu anormāls. Mediji ir kļuvuši par mūsu dzīves un ikkdienas sastāvdaļu, bez kuras mēs nespētu savu dzīvi iedomāties. Tie parāda gan cilvēku realitāti, gan sapņus. Visu ko vien mēs varam iedomāties.
Par to kāda masu mediju loma būs nākotne, nespēju spriest, jo kur gan vēl mediju spēks varētu augt? Tie jau tagad darbojas kā atsevišķa vara un cilvēkam nozīmē pat varbūt pārāk daudz, jo cilvēks labāk uzklausa mediju nekā viena konkrēta cilvēka viedokli, jo medijs- tas taču ir vairāku cilvēku izteiktais spriedums( protams, ne visos gadījumos). Un ko gan uzklausīt labāk- vienu vai vairākus, kam lai tic vairāk? Ne pa velti šo jau dēvē par informācijas laikmetu. Informācija jau sāk pārpludināt pasauli. Mūsdienās informācijas plūsma jau ir kļuvusi tik strauja, bet kas notiks ja tā vēl turpinās augt?

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties