Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:399779
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Neskaitāmus gadsimtus senā pagātnē miermīlīgi līdzās dzīvo divas ciltis - Tīro Matu un Netīro Matu ciltis. Tomēr, kamēr Tīro Matu cilts bez raizēm dzīvo saticīgi, rūpīgi glabājot sava unikālā šampūna noslēpumu, tikmēr, Netīro matu cilts īsti komfortabli savu matu dēļ nejūtas. Līdz kādu dienu Netīro Matu cilts virsaitis nolemj sūtīt spiegu, kas varētu izdibināt kaimiņu cilts noslēpumus un nozagt šampūna recepti. Ar šo Alēna Šaba filmas sižetu gribu iesākt savu nobeiguma darbu ķīmijā par šampūniem, to sastāvdaļām un , protams, matiem.

Veikalos ir plašs dažādu preču klāsts. Piemēram, kosmētikas un skaistumkopšanas līdzekļi. Tie atceļojuši pie mums no dažādām pasaules valstīm, arī televīzijas reklāmas neļauj aizmirst, kas jāpērk ! Ieejot "Drogās" vai kosmētikas veikalos, mūs appludina maigi uzmācīga smarža, redzami daudz un dažādas interesantas un gaumīgas preču iepakojumu kastītes, flakoniņi, tūbiņas…Vēl jo vairāk, ja reklāmā tiek slavināta šī prece ar tādiem epitetiem kā "dzīvinošs", "ārstniecisks", "dabisks". Vai tas tiešām tā ir? Vai smaržīgā šampūna vietā neesam nopirkuši naftas pārstrādes produktu skaistā iepakojumā?

Vai jebkad esat apsvēruši iespēju izmazgāt savus matus bremžu šķīdumā, vai arī to, ka maksa par matu spīdumu var būt - vēzis? Domāju, ka nē, jo ikdienā mēs necenšamies iedziļināties tādās lietās, kā nekā, reklāmās vienmēr reklamē - produkts ir "dabisks", "nekaitīgs" tavai veselībai un atdzīts visā pasaulē, bet tā gluži nav! Zem gudra mārketinga un reklāmas sludinājumiem slēpjas Lielbritānijā trešā populārākā šampūnu ķimikāliju saraksts, kas ir visai tālu no veselīga un ļoti tīra.

Ir daudzas tādas vielas, kuras izmanto gandrīz visos kosmētiskos līdzekļos, un kuras skaitās pie ļoti kaitīgām! tās satur bīstamus ķīmiskus savienojumus, kurus sauc par dioksīnu! Šos savienojumus var aizvākt no visiem produktiem, izmantojot ļoti dārgu tehnoloģiju - vakuuma apstrādi. Bet vienīgā kompānija, kura izmanto šo tehnoloģiju ir NEWAYS. Tikai šī kompānija sertificē tādu parādību un pilnībā garantē, ka dioksīnu nav viņu produkcijā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties