Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:399499
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kopumā Aldarī strādā vairāk kā 280 cilvēku. Pārdošnas un mārketinga dienestā strādā vairāk nekā 70 cilvēku. Kopā ar piegādes departamentu 150 cilvēku, un tas nozīmē, ka darbinieku skaits kas strādā tieši ar tirgu ir lielāks nekā ražošanā strādājošo skaits. “Aldara” personāla politikas pamatā ir uzņemuma vadības filozofijas vadlīnijas – cilvēks ir uzņēmuma svarīgākais elements un radošais gars.
“Aldara”politikas mērķis ir veidot un attīstīt tādus darba apstākļus un morālo gaisotni kompānijā, kas motivētu visus “Aldara” darbiniekus iesaistīties kopējā saskaņotā darbā , lai sasniegtu nospraustos mērķus un augstus biznesas rezultātus.



1999.gadā nozīmīgas pārmaiņas skāra “Aldara” organizatorisko struktūru. Tika apvienots mārketinga un pārdošanas dienesti, kas ļauj efektīgāk sadarboties sasniedzot augstākus rezultātus.
Kā katru gadu tika noteiktas vairākas būtiskas prioritātes personāla politikas īstenošanā, to vidū efektīva organizācijas struktūra, darbinieku nodrošināsna ar profesionālā mācībām un izaugsmes iespējām, iekšejās komunikācijas nodrošināšana, drošas darba vides un sociālo garantiju nodrošināšana. Viena no prioritātēm saistīta ar visatbilstošāko kandidātu atlasi vakantajām darba vietām. Šeit noteicošie pamata kritēriji ir atbilstoša izglītība, pieredze darbā un ieinteresētība veicamajā darbā. Reizi gadā tiek organizētas pārrunas ar katru darbinieku. Pārrunas tiek veiktas ņemot vērā a/s “Aldaris” organizatorisko struktūru, pa vertikāli virzienā no apakšas uz augšu. Pārrunu tēma ir uzņēmuma biznesas idejas un kvalitātes politikas jēga un nozīme, kā arī darbinieka loma uzņemuma darbībā un kvalitātes sistēmā ; darba rezultātu izvirzīšana, darbinieku stipro un vājo pušu apspriešana, darbinieka attīstības potenciāls u.c.
Liela uzmanīna tiek pievērsta darbinieku profesionaļajai apmācībai 1999.gadāšim nolūkam tika atvēlētas lielas investīcijas. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1116172
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties