Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:399407
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Siltu gaļu iegūst tūlīt pēc dzīvnieka apstrādes. Tās temperatūra ir tuva dzīva organisma temperatūrai. Šādas gaļas muskuļaudi ir mīksti, sulīgi, tai ir jēluma smaka, tumša virsma. Šādu gaļu termiski apstrādājot, ēdieni no tās ir šķiedraini, cieti, slikti sagremojami. Tāpēc siltu gāļu nerealizē, bet nodod atdzesēšanai vai sasaldēšanai, vispirms to nogatavinot.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties