Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:399306
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Tēma – „Norēķini ar maksājumu kartēm virtuālājā vidē” ir ļoti interesanta, jo arvien vairāk un vairāk cilvēku izmanto gan internetbanku gan telefonbanku, kā arī norēķinās par dažādām precēm un pakalpojumiem virtuālajā vidē. Es līdz šim ļoti aktīvi izmantoju savas bankas internetbanku un šis maksāšanas veids ir viens no galvenajiem. Visus savus ikmēneša maksājumus, kā arī preču un pakalpojumu pirkšanu izmantoju caur to. Rakstot šo darbu bija interesatni uzzināt vairāk arī par citiem norēķinu veidiem internetā.
Maksājumu būtība internetbankā no maksājuma izpildes bankā atšķiras vien ar laiku un vietu. Informācija ko ievadam maksāšanas logā abās vietās ir vienāda. Ir atvēlēti lauciņi infomrācijai par saņēmēju, par pašu maksājumu un arī par maksātāju. Bez šīs informācijas nevar veikt maksājumu. Internetbankā to darīt ir vienkāršā, var saglabāt vienreiz veikto maksājumu kā paraugu nākošajam maksājumam.
Maksāšanas kartēm internetā ir savi plusi un mīnusi. Tas ietaupa laiku, kā arī naudu, jo komisijas maksa par veikto pakalpojumu bankā un internetbankā ir atšķirīgi. Veicot maksājumu internetā tā ir lielāka drošība, no tiešas informācijas izpaušanas, taču ir jāizvēlas strādāt pie datoriem, kas ir nodrošināti ar vīrusu un pretspiegošanas drošības programmām. Galvenais faktors, kādēļ cilvēki izmanto maksāšanu internetā ir tas, ka to var darīt jebkurā sev vēlamā vietā un laikā, kur vien ir pieejams internets.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties