Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:399262
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Apciemojot Latviju, tūristiem vislabāk paliek prātā kinoteātris „Parex Plaza”, Vecrīgas klubi, jūra, Siguldas ainavas u.c. Bet tas taču nav vienīgais labums, ko pie mums var apskatīt, bez tam, tūristi, kuri atceļo pie mums no tuvām vai tālām zemēm, pārsvarā ir lielpilsētu iedzīvotāji. Tieši tāpēc mēs izvēlējāmies savā stratēģijā piedāvāt tūristiem – Latvijas lauku tūrismu. Šādā veidā mēs vēlamies papildināt Latvijas tēlu, lai cilvēkiem tā asociētos ne vien ar Rīgu un tās ievērības cienīgām vietām, bet arī ar Latvijas dabu kopumā. Apceļojot un apskatot Latvijas dažādās vietas, ieceļotājiem būs iespēja iepazīt ne vien daudzveidīgo un bagātīgo dabu, bet arī iedzīvotājus no citiem valsts novadiem. Mūsu vīzija ir – palielināt valsts atpazīstamību un veicināt tūrisma attīstību, pievēršot potenciāliem tūristiem uzmanību tieši uz lauku tūrismu.
Jāmin tas, ka tēls ir produkta vai pakalpojuma uztvere no patērētāju viedokļa.1 Tāpēc, lai veiksmīgi pozicionētu Latvijas tēlu pasaules mērogā, tās imidža attīstībā jāietver galvenokārt – reklāmas izmantošanu, labvēlīgas gaisotnes veidošanu un sabiedriskās saskares piedalīšanos.2 Lai Latvijas tēls spētu konkurēt ar citām valstīm, tās priekšrocībām jāatbilst sekojošiem kritērijiem :
Svarīgums ( jāveicina tūristu interesi, balstoties uz mūsu savdabīgo dabu un iespējām to izbaudīt, sevišķi atvaļinājuma laikā. T.i., atvaļinājums ir svarīgs ikvienam strādājošam cilvēkam, līdz ar to – lieliska iespēja pavadīt neaizmirstami šo atvaļinājumu, ir – ceļojums uz Latviju).…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1232453
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties