Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:391329
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Problēma – šobrīd darba tirgū, kur uzņēmumu starpā norit sīva konkurence par labu darbinieku piesaistīšanu, attīstību un noturēšanu, svarīgu lomu ieņem vadītāji un to lēmumi par darbiniekiem piedāvātajām motivācijas metodēm.
No darba devēju puses ir svarīgi, lai tā labā strādātu labi darbinieki, jo tas ir ļoti nozīmīgs faktors, kas var ietekmēt pašu uzņēmumu, tā attīstību un konkurences iespējas ar citiem uzņēmumiem, tomēr ne vienmēr uzņēmumu izvēlētās un piedāvātās motivācijas metodes apmierina darbiniekus, vai arī tās var būt finansiāli apgrūtinošas pašam uzņēmumam.
Tostarp darbinieki aizvien lielāku uzmanību pievērš darba devēju piedāvātajām motivācijas metodēm un tām var būt nozīmīga loma darbinieku ieinteresētībā veikt darbu, kāpt pa karjeras kāpnēm vai arī izdarīt izvēli par darba vietas saglabāšanu vai maiņu.
Problēma rodas starp šīm abām iesaistītajām pusēm, jo uzņēmuma vadības un darbinieku uzskati par efektīvākajām un labākajām motivācijas metodēm ne vienmēr sakrīt. Ja darbinieku apmierina konkrētās motivācijas metodes uzņēmumā, tas nenozīmē, kas tas finansiālā ziņā apmierina uzņēmumu. Darbinieki pierod pie piedāvātajiem labumiem, aug to ambīcijas un mainās vajadzības, līdz ar to iepriekšējā (labā) motivācijas sistēma tās vairs var neapmierināt.


Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1126011
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties