Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:389185
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ģimene ir cilvēku grupa, kuri ir saistīti ar laulības un/vai asins–radnieciskam attiecībam, kopīgu saimniecibu, palīdzību viens otram un morālo atbildību.
Mēs dzimstam, dzīvojam un mirstam sabiedrībā, bez tas mūsu dzīve ir neciešama.
Laulība ir itka visas ģimenes smaguma centrs, tās fokus, pievilkšanas punkts, kas vai nu parvērš visu ģimeni par vienu veselo, vai nu dzen tas locekļus pa vientulības orbitām.
Vajāg atzimēt, ka laulība tiekas ne tikai divi cilvēki, bet divi pēc savas sarežģitības unikālie psiholoģiskie pasauli, divi ģimenes „klāni”.
Pirmā no ģimenes makslām ir laulību attiecības. Ir pieradīts, ka tiem jābūt ar augstu saprašanas pakapi, cieņu un izpalīdzību; veicināt starp vīru un sievu esošo problēmu risinājumus. Lai attiecības būtu harmonīskas, nekādā gadījumā nedariet vienu un būtiskām kļūdam – attalināšanas no otra, īpaši viņam grutajā stundā.
Attiecības ģimenē – tas ir forma un blakus eksistēšanas noteikums. Līdz ar to ir vajādzīgas attiecības,kas ļauj realizēt tas pamatfunkcijas – bērnu dzemdēšanu un audzēšanu, saimniecības vadīšanu un tas locekļu dažādu vajadzību apmierināšana.Ģimenes funkciju iztenoša ir pilnībā atkarīga no attiecībam starp tas locekļiem, bet tās tiek noteiktas ar abpusējo cieņu, saprašanu, atbalstu, palīdzību un līdzjutību.
Intresants fakts.
Veids, kā pēc pozām, kurās guļ laulātie, var noteikt viņu attiecības.
1.poza: viens guļ uz muguras, otrs uz vēdera.
Šo attiecību veiksme ir atkarīga no tā, vai guļojošs uz vēdera spēj ierobežot savu valstīgumu. Jebkurā gadījumā, viņam obligāti jāmeģina to izdarīt, citādi guļojošs uz muguras agru vai velu viņu pametīs.
2.poza: viens guļ uz sāņa, otrs uz vēdera.
Parasti abi partnieri labi papildina viens otru. Lai risinātu svarīgus jautājumus tas, kurš ir mazāk pārliecināts par sevi(tas ir guļojošs uz sāņa), ir priecīgs piekrist guļojoša uz vēdera viedoklīm, jo viņam nav jāpieņem lēmumu pašām.
3.poza: viens guļ uz sāņa, otrs uz muguras.
Uzmanību! Starp šādiem partnieriem visbiežāk gadas problēmas. Guļojošs uz muguras bieži ir rupjšs pret guļojoša uz sāņa, kuram nevajag pieļaut, lai partnieris viņu mocā.
4.poza: abi guļ uz muguras. …

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1172268
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties