Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:388525
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.10.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    4
1.  INTERNETS UZŅĒMUMAM UN KLIENTAM    5
2.  Reklāma internetā    8
2.1.  WEB jeb mājas lapa    8
2.2.  Interneta baneri    10
3.  interneta veikali    12
3.1  Norēķini internetveikalos    13
3.2  Latvijas internetveikali    14
  secinājumi    16
  izmantotā literatūra    17
Darba fragmentsAizvērt

Internets ir unikāls sakaru tīkls, ko izmanto simtiem miljoni cilvēku visā pasaulē un kāpēc neizmantot to, lai nopelnītu? Manuprāt, manis izvēlētā tēma par internetu uzņēmējdarbībā ir diezgan interesanta un šobrīd aktuāla. Kursa darbā apskatītas iespējas uzņēmējdarbībā, ko sniedz internets, ko dod reklāma tajā, kā darbojas interneta veikali, ar ko tie atšķiras no ierastajiem veikaliem, kas ir mājas lapa un citas saistošas tēmas.
Par informācijas avotu galvenokārt izmantoju internetu un izdevumus, kas saistīti ar internetu – “E-pasaule”, “Datorpasaule”, kā arī “Kapitāls”, “Biznesa partneri”
Internets ir globāls datoru tīkls, kas ļauj miljoniem lietotāju kopīgi lietot un apmainīties ar informāciju. Daudzi tūkstoši datoru šajā tīklā glabā milzīgu datu apjomu, ko ikviens var izmantot jebkurā laikā un jebkurā vietā.
Internets ir pilnīgi jauna vide uzņēmējdarbības attīstībai un darījumu veikšanai. Pateicoties tā interaktīvajai dabai, tas sniedz visdažādākās iespējas visdažādākajiem uzņēmējdarbības veidiem.
Arvien vairāk presē, televīzijā un citos masu medijos dzirdami tādi jēdzieni kā e-bizness, e-komercija un citi uzņēmējdarbības jēdzieni, kam klāt ir šis “e”, kas nozīmē, ka tam ir saistība ar internetu. E-bizness ir ļoti plašs jēdziens, tas nozīmē, ka interneta tehnoloģijas ir integrējušās visos uzņēmējdarbības procesos. Tātad uzņēmumam, kas nodarbojas ar e-biznesu ir jābūt ļoti attīstītam un tiešā vārda nozīmē – augstā līmenī un diez vai Latvijā ir daudz šādu uzņēmumu, kurus jau šodien varētu pieskaitīt pie e-biznesa uzņēmumiem. Taču nav jābūt lielam un visiem zināmam uzņēmumam, lai uzlabotu savu darbību ar interneta palīdzību, piemēram, šobrīd Latvijā ir daudz tādu uzņēmumu, kuriem ir sava mājas lapa jeb WEB lapa – dokuments par konkrētu uzņēmumu, tā darbību, produkciju internetā, kas kalpo arī kā reklāma. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties