Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:383904
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sākumā rakstot pārspriedumu atbildēšu uz jautājumiem mācību grāmatas 107. lapaspusē un izteikšu savu viedokli un domas.
Zinot, cik, kā sacīt jāsaka, modernus ieročus pirmoreiz pasaules vēsturē izmantoja jau karojot I pasaules karā, var secināt, ka II pasaules karā šo, it kā moderno un jauno ieroču pielietojums ir būtiski mainījies un ieroči ir izpētīti jau daudz vairāk un ir vairāk izprasta to nozīme, kā arī konkrētais pielietojums. Otrajā pasaules karā tika pielietoti jau daudz vairāk ieroču, salīdzinājumā ar Pirmo pasaules karu, tie bija iespaidīgāki, noteikti dārgāki un tādus kurš katrs atļauties nevarēja. Žēl tikai, ka ieroči nozīmē to, ka bojā jāiet daudzām cilvēku dzīvībām.

1. Salīdzini Pirmajā un otrajā pasaules karā izgudrotos un pielietotos ieročus (1. un 4. nodaļas materiāli un attēli pētījumā)!

Pirmajā pasaules karā jauni ieroči bija kaut kas jauns, moderns un nepieredzēts, tie noteikti bija smagāki, līdz galam neizpētīti, nedroši un citi bija tādi, kas izšaujot uzreiz sabojājās, piemēram, tanki, kad no tiem izšāva cilvēkam bija nekavējoties jālec ārā, lai paglābtos no nāves, jo iekšpusē nevarēja piecelties stāvus, motors dārdēja, nevarēja ne redzēt, ne dzirdēt, kas notiek apkārt. Jāsaka, ka gan Pirmajā, gan Otrajā pasaules karā ļoti strauji attīstījās ieroču pielietojums. Pirmajā pasaules karā pirmo reizi tika izmantoti tanki un lidmašīnas. Cilvēku iznīcināšanai tika pielietotas indīgās gāzes. Otrajā pasaules karā bija jūtams ieroču progress, zinātnieki bija labi izpētījuši ieročus un uzbūvējuši daudzus jaunus. Parādījās labākas lidmašīnas, tanki, raķetes, atombumbas, motocikli, mīnas, snaiperi, kalašņikovi, torpēdas un citi ieroči. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties