Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:382024
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Turklāt lielajiem uzņēmumiem tās sīkās naudas summas ir spļāviens jūrā. Par to būtu jāliek cietumā, jo dabas nogalināšana ir tas pats, kas cilvēka slepkavība, tikai plašākā mērogā.
Taču, lai manis teiktais neizklausītos pēc dusmu lēkmes, es uz šo tēmu paskatīšos pilnībā no citas puses. Esmu no cilvēkiem, kuri uz lietām raugās no vairākām pusēm. Tāpēc šeit vēlētos pieminēt Džordžu Kārlinu ar viņa runu „Saving the planet”. Tajā viņš stāsta par to, ka planēta ir četrus miljardus gadu veca un mēs esot šeit tikai pārsimts tūkstošu gadu, un smagajā industrijā esot tikai 200 gadu iedomājamies, ka spējam iznīcināt pasauli. Mūsu planēta ir pašattīrošs organisms un tāpēc viss, ko mēs varam iznīcināt ir nevis daba, bet mūs pašus. Džordžs Kārlins uzsver, tāpat kā es uzsver, ka viss ir daba, tāpēc gan radioaktīvie atkritumi, gan plastika, gan mutācijas rezultātā izveidoti organismi un lietas ir dabas sastāvdaļa. Un ja tā labi padomā, tam nevar nepiekrist.
Uz šādas nots es arī vēlētos beigt eseju. Dabas māte ir visu varena un lai arī cik ļoti cilvēks gribētu to mainīt, tas nav iespējams. Un varbūt cilvēce ir lemta nāvei. Bet labāk tā nekā pazudināt šo skaisto planētu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties