Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:381514
 
Vērtējums:
Publicēts: 31.10.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Lietišķa cilvēka ārējais izskats    3
2.  Lietišķas sievietes ģērbšanās stils    4
3.  Lietišķa vīrieša ģērbšanās stils    5
4.  Ģērbšanās stils ielūgumā    6
  Izmantotās literatūras saraksts    8
Darba fragmentsAizvērt

4. Ģērbšanās stils ielūgumā
Ielūdzēja uzdevums ir parūpēties, lai viesi iespējami skaidri būtu informēti, kāds apģērbs būtu pasākumam atbilstošākais. Tādēļ apģērba veidu var norādīt ielūgumā. Parasti norāda tikai apģērbu vīrietim.
Tumšs uzvalks - klasisks, vienkrāsains uzvalks. Parasti tumši zils vai pelēks, ja pasākums sākas agrāk dienā; melns, ja pasākums sākas pēc pulksten 18.00. Parasti tiek lietots: ballēs, jubilejās, kāzās, dažādos svētkos. Ja ielūgumā uz pasākumu nekas netiek minēts par ierašanos konkrētā apģērbā, šis noteikti būs labākais risinājums, jo izskatīsies pietiekami lietišķi. Vienam klasiskam uzvalkam vajadzētu būt katra mūsdienīga vīrieša mājās, jo tas tiek vilkts bieži. Sievietei: kokteiļkleita, gara kleita vai vakarīgs komplekts no atsevišķiem apģērba gabaliem.
Melns tauriņš - smokings, melns tauriņš, josta, melnas kurpes ar šņorēm (taču šajā gadījumā tās nedrīkst būt lakādas). Otrs svinīgākais tērps. Parasti tiek lietots: prestižās ballēs, pieņemšanās, svinīgās atklāšanās u. c. Tiek lietots salīdzinoši reti, taču mūsdienās krietni biežāk kā balts tauriņš. Sievietei: kokteiļkleita vai gara vakarkleita.
Balts tauriņš - fraka, balta veste, balts krekls, balts tauriņš (lai netīšām nesajauktu ar viesmīli, kas parasti šādā gadījumā būs ar melnu tauriņu), melnas lakkurpes, kabatas pulkstenis. Šāds apģērbs tiek lietots īpašos pasākumos: svinīgās pieņemšanās, sevišķi izmeklētās ballēs. Tā kā tas ir pats svinīgākais tērps, tas tiek lietots ļoti reti. Šādus tērpus vajadzības gadījumā ir iespējams arī īrēt, jo to iegāde ir salīdzinoši dārga un iespēju tajā ģērbties ir maz. Sievietei: vakarkleita „līdz grīdai”, cimdi, kurpes uz papēžiem un maza vakarsomiņa. Nav pieļaujami: brīvi izlaisti mati, bižutērija, plikas rokas.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties