Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:378967
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.04.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Palūk, cik jauki skan: — Java, Sumatra, Kalimantāna, Borneo, Bali, Sulavesi, Komodo, Lomboka! Šajās skaņās droši var saklausīt dienvidjūru viļņu šalkoņu. Bet tās ir tikai dažas no Indonēzijas arhipelāga 13 tūkstošiem salu, ko tajā pusē sauc par pulau, piemēram, pulau Komodo, pulau Tana Toraja vai pulau Sumba. Indonēzijas salu virtene kā piecus tūkstošus kilometru garš tilts stiepjas no Āzijas dienvidaustrumu gala līdz pat tālajai Austrālijai. No dienvidiem salas apskalo Indijas okeāns, no otras puses tām pieskaras Klusā okeāna — Dienvidķīnas, Javas un Bandas jūru — siltie ūdeņi. Un pavisam nav grūti iedomāties turienes smilšainos liedagus, siltu vēju palmu zaros, mūžzaļas tējas un rīsa lauku terases, tempļus mums nepazīstamiem dieviem un bezrūpīgu dzīvi vasarā, kas nekad nebeidzas. Protams, Indonēzija nav tāds laimes pīrāgs, ko ātri var apēst un dažu nedēļu laikā izprast visas tā garšas īpatnības. pietiks ar diviem .
Neskaitāmās Indonēzijas arhipelāga salas ir savirknētas kā pērļu kaklarota abpus ekvatoram. Tīras, zilas jūras iekļauj neskartās pludmales, vieglas vēja vēsmas atnes garšvielu, sandalkoka un ziedu smaržu un nirēji tiek apburti ar okeāna bagātībām. Salas vidienē virs mūžamežu pārklātām nogāzēm paceļas vulkāna virsotne... Bali ir slavena ar saviem brīnišķīgajiem skatiem, laipnajiem sarongās tērptajiem cilvēkiem un neaizmirstamiem saulrietiem. Izbaudiet sērfošanu, nakts dzīvi un pludmales party atmosfēru. Apmeklējiet mierīgo Lomboku, kur šķiet, ka laiks rit lēnāk, vai rosīgo Džakartu – Indonēzijas moderno un kosmopolītisko seju. Ilgā karaļvalstu, iekarojumu, tirdzniecības un koloniju vēsture ir radījusi interesantu Islama, Hinduisma, Budisma un vietējo cilšu kultūras sajaukumu, tomēr nesenās valsts ekonomiskās problēmas ir radījušas sociālu un politisku saspringumu, tādēļ pirms došanās uz Indonēziju vajadzētu iepazīties ar pašreizējo stāvokli.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1178605
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties