Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:373618
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienu sabiedrība ir attīstījusies dažādos līmeņos gan materiāli, gan garīgi. Tomēr pasauli vieno arī kas kopējs un šoreiz tā ir globalizācija. Neizbēgams process, kas ierauj mūs kā virpulī un sākumā mēs to pieņemam ar atplestām rokā, bet tikai vēlāk apjaušam tās sekas. Viss jaunais mūs attīsta un reizē degradē, tāpēc arī globalizāciju nevar viennozīmīgi dēvēt par pozitīvu vai negatīvu.
Ikdienas dzīvi ir uzlabojusi un atvieglojusi mūsdienīga saziņa, mēs varam sazināties caur internetu, caur telefonu, varam vērot televīziju, klausīties radio , uzzināt jaunākās pasaules ziņas pārsteidzošā ātrumā ,un tā ir pateicoties globalizācijai. Cilvēki dažādos kontinentos vienlaicīgi var vērto pasaules mēroga pasākumus, piemēram, olimpiskās spēles. Tomēr cilvēka veselību negatīvi ietekmē gan datora lietošana, gan telefona, kā arī lūkošanās televizorā. Mēs priecājamies, ka veikalā varam iegādāties ārzemju preci, bet tai pat laikā saprotam, ka bieži vien šī prece ir neveselīga un nekvalitatīva, ka labāk būtu izvēlēties pašu produktus, bet šī ārzemju prece vilina vairāk. Arī cilvēks savu darbu vēlas samazināt līdz minimumam, tāpēc strauji attīstās zinātņu un tehnoloģiju nozare. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties