Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:369133
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.04.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzdevuma nostādne    3
2.  Uzņēmuma apraksts    5
3.  Uzdevumu atrisinājumi    6
3.1.  1.Uzdevums    6
3.2.  2.Uzdevums    11
3.3.  3.Uzdevums    13
3.4.  4.Uzdevums    14
3.5.  5.Uzdevums    15
3.6.  6.Uzdevums    17
3.7.  8.Uzdevums    19
4.  Secinājumi    21
5.  Biogrāfiskais saraksts    22
Darba fragmentsAizvērt

Apstiprinot visas darbības atveras logs “View Scopes”. Kā redzams, tad ir izveidots jauns meklēšanas dzinējs “Find”. Kā vēl var novērot, tad redzam, ka nav uzstādīta tāda opcija kā dzinēja informācijas meklēšanas vieta. Šo iespēju mēs varam nokonfigurēt izvēloties “Add rules”. Atveras logs “Add Scope Rule”. Šajā sadaļā izvēlamies “Content Source”, kur norādam adresi uz vietu, kur meklētājs veiks savas darbības pēc tā palaišanas, izvēlējos “Local Office SharePoint Server sites”, lai tiktu pārmeklētas visas servera fermas tīmekļa vietnes. Un pie “Behavior” atzīmēju “Include - Any item that matches this rule will be included, unless the item is excluded by another rule”. Lai izveidotu satura avotu “Search Settings” ir nepieciešams atvērt “Content sources and crawl shedules”, pēc kura atvēršanas ir jāizvēlas “New Content Source”. “Name” laukā ievadam satura avota nosaukumu un laukā Content Source Type izvēlamies “File Sharing”. Nākošajā laukā Start Addresses ievadu http://sharepoint_vm:5800/. Nākošo laiku atstāsim pēc noklusējuma. Pie „Crawl Shedules” atzīmēju tikai „Incremental Crawl”, lai meklētāja db automātiski atjaunotos.

4 Secinājumi
Darba uzdevums bija nokonfigurēt MOSS 2007 priekš maza vai vidēja uzņēmuma, kas arī lielākā vai mazākā mērā tika izdarīts.
Izstrādājot darbu nācās saskarties ar daudzām grūtībām, jo iepriekšējās zināšanas par MOSS 2007 bija saistītas tikai ar teoriju. Atzīšu, ka ļoti pietrūka praktiskās nodarbību daļas, jo tad viss būtu daudz skaidrāks un līdz ar to darbs vairs neliktos tik sarežģīts un laikietilpīgs. Brīžiem viss bija tā sajucis, ka neko vairs nesapratu kā rezultātā netika izpildīts 7.uzdevums. Jau laicīgi varu atzīties, ka darbu izstrādāju pēdējā laikā, kas nav īpaši objektīvi, jo darbs ir izstrādāts samērā nekvalitatīvs un ar kļūdām.
Kopumā esmu ļoti apmierināts, ka izvēlējos tieši šo izvēles priekšmetu, jo tas man ļāva ieskatīties servera konfigurēšanā, kas sniedz daudz noderīgas informācijas, kas noderēs turpmākajās studijās.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties