Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:368417
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.12.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

16. Apraksts kā plānots organizēt projekta ieviešanas vadību, uzraudzību, novērtēt projekta īstenošanas kvalitāti un izvēlētās mērķa grupas apmierinātību
Projekta īstenošanā tiks iesaistīti šādi dalībnieki – projekta vadītājs, projekta grāmatvedis, SIA „FAR būbvnieks” apdares darbu strādnieki, SIA „Sporta halle” krāsotājs, brīvprātīgie JPPI „Sprīdītis” darbinieki un bērni, florbola treneris.
Katra mēneša pēdējā piektdienā, projekta vadītājs organizē projektā iesaistīto dalībnieku kopsapulci, lai izvērtētu paveikto un apmainītos ar priekšlikumiem par projekta turpmāko virzību. Tiks veikta pienākumu sadale atbilstoši projektā iesaistīto dalībnieku kompetences līmenim un spējām.
Par projekta īstenošanā nepieciešamās materiāli tehniskās bāzes sagādi atbildīgs projekta vadītājs, kurš ņemot vērā SIA „FAR Būvnieks” izstrādāto tāmi, izvēlās projekta īstenošanai nepieciešamos materiālus, inventāru un aprīkojumu.

17. Projekta ilgtspējas raksturojums
Sintētiskā linoleja sporta segumam piemīt augsta izturība pret nodilumu, spēja saglabāt elestību un stabilitāti, turklāt tas ir arī mitrumizturīgs, kas būtiski atvieglo tā kopšanu un saglabā kvalitāti. Tā paredzētais kalpošanas ilgums intensīvi noslogotā zālē ir vidēji 4 gadi. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties