Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:363199
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
• Pasaules Banka ir vitāls finanšu avots un tehnisks balsts, lai attīstītu pasaules valstis, kam tas nepieciešams. Pasaules Bankas misija ir cīnīties pret nabadzību, kas novestu pie rezultātiem un palīdzētu cilvēkiem un viņu apkārtējai videi nodrošinot to ar pietiekamiem resursiem, daloties zināšanās, veidojot kapacitāti un veidot sadarbību publiskajā un privātajā sektorā.
• Pasaules bankas grupa sastāv no 5 institūcijām, kur katrai ir sava nozīme. Starptautiskā Rekonstrukcijas un Attīstības banka (IBRD), kam mērķis ir samazināt nabadzību vidējā ienākuma un vāji kreditētām valstīm, popularizējot ilgtspējīgu attīstību piedāvājot kredītus, garantijas, riska vadības produktus un analītiskos un konsultatīvos pakalpojumus.
• Starptautiskā Attīstības Asociācija (IDA) palīdz pasaules nabadzīgākajām valstīm. Tā ir izveidota 1960.gadā, un tā cenšas samazināt nabadzību nodrošinot kredītus un grantus priekš programmām, kuras stimulē ekonomikas izaugsmi, samazina nevienlīdzību un uzlabo cilvēku dzīves apstākļus.
• Starptautiskā Finanšu Korporācija (IFC) ir Pasaule Bankas biedrs, kas ir lielākā globālās attīstības institūcija, kura ir fokusēta uz privāto sektoru attīstības valstīs. Tā ir izveidota 1956.gadā, IFC ir izveidota un pieder 184 tās dalībvalstīm, grupai, kura kopīgi nosaka politiku.
• Multilaterālā Investīciju Garantiju Aģentūra (MIGA) ir vēl viena institūcija, kura ir Pasaules Bankas grupā. MIGA misija ir veicināt ārvalstu tiešās investīcijas attīstības valstīs, lai palīdzētu ekonomisko izaugsmi, samazinātu nabadzību un uzlabotu cilvēku dzīvi. MIGA darbības stratēģija parāda visspēcīgāko īpašību tirgū – piesaistīt investorus un privātos apdrošinātājus dažādās sarežģītās darbības vidēs.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1334388
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties