Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:357993
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Organizēšanas būtība.
Organizēšana ir organizācijas resursu(ieskaitot cilvēku resursu) koncentrēšana, sadale un koordinēšana, lai realizētu noteiktus plānus un sasniegtu organizācijas mērķus.
Lai veiksmīgi īstenotu jebkuru plānu, nepieciešams, lai kāds to izpildītu. Lai varētu īstenot izvirzītos mērķus ir jāorganizē mērķu izpilde. Organizēšana ir tādas organizācijas struktūras veidošana, kas palīdz darbiniekiem sadarboties kopēju mērķu īstenošanā.
Organizācijas funkcijas galvenais mērķis ir izveidot sistēmu starp vadāmo un vadošo sistēmu. Tā lai zemākais līmenis ir pakļauts vidējam, vidējais augstākam. Šīs funkcijas mērķis ir izveidot vadošās un vadāmās sistēmas, kā arī šo sistēmu savstarpējos sakarus un attiecības. Visi elementi, kas pastāv uzņēmumā viss tiek apvienots vienotā sistēmā. Vadošā sistēma aptver visus vadīšanas aparāta darbiniekus un arī visus vadīšanas orgānus visos uzņēmuma līmeņos. (Tie ir augstākais, vidējais un zemākais līmenis).
Savukārt, vadāmā sistēma realizē noteiktās produkcijas vai pakalpojuma ražošanas vai veidošanas funkcijas, intensīvi un efektīvi izmantojot visus uzņēmuma resursus.
Vadāmās sistēmas sekmīgai darbībai vadošai sistēmai ir jānodrošina visas tehnoloģiskās, ekonomiskās un sociāli psiholoģiskās vadīšanas saites.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1142790
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties