Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:357962
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.09.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ja Jums nav darba, Jums ir tiesības “pamatotu laika periodu” dzīvot citā ES valstī, lai meklētu darbu. Lielākā daļa dalībvalstu šobrīd to pieņem kā sešus mēnešus, lai gan dažās dalībvalstīs tie joprojām ir trīs mēneši. Ieteicams noskaidrot reālo situāciju tās dalībvalsts iestādēs, kurā meklējat darbu. Jūs varat pēc savas izvēles reģistrēties nodarbinātības aģentūrās bez nosacījuma, ka Jums būtu jāievēro kādas uzturēšanās prasības, un Jums darba meklēšanā sniegs tādu pašu palīdzību, kā konkrētās valsts pilsoņiem. Jūs varat turpināt, līdz pat trim mēnešiem, arī izmantot jebkādu bezdarbnieka pabalstu, ko, iespējams, saņemat, ar nosacījumu, ka ievērojat zināmus nosacījumus.
Piemēram, ja Jūs izmantojat bezdarbnieka pabalstu Francijā, Jūs varat turpināt to saņemt, meklējot darbu citā dalībvalstī, ar nosacījumu, ka vismaz četras nedēļas jau esat reģistrējies Valsts Nodarbinātības aģentūrā (Agence Nationale pour l’Emploi - ANPE). Aģentūra Jums izsniegs veidlapu E 303, kas Jums jāaizpilda un jāuzrāda nodarbinātības dienestos tajā valstī, kurā meklējat darbu. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties