Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:349630
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Tēmas aktualitāte slēpjas faktā, ka cilvēkiem vēl ilgi, ja ne vienmēr, būs vajadzības un vēlmes, un līdz ar to būs kāds, kurš būs ieinteresēts tās apmierināt. Tas cik lielā mērā un kā, ir atkarīgs no mums – patērētājiem, mūsu attieksmes, motivācijas un uzvedības vispār. Tāpēc tirgzinības ietvaros īpaši būtiski ir izprast procesus, kas risinās tirgus pamatā.
Šodien, kad pasaulē risinās sarežģīti ekonomiskie procesi, katram uzņēmējam cieši jo cieši jāturas pie saviem klientiem un vēl vairāk jāpievērš uzmanība sava uzņēmuma tēlam, patērētāju vajadzībām un iespējām, jo tikai tā iespējams veiksmīgi turpināt darboties un nostiprināt savas pozīcijas saknes vēl auglīgākās zemēs, apsteidzot konkurentus. Autore izvēlējās šo tēmu, jo manuprāt Latvijā mazie un vidējie uzņēmumi (Latvijas apmēriem) pārāk maz pievērš uzmanību saviem klientiem, kas manuprāt ir tik valstiski svarīgas nozares stūrakmens. Nereti ir arī dzirdēts viedoklis, ka uzņēmumam jākoncentrējas uz peļņu, ko iegūt iespējams izvēršot ražošanu, palielinot preces cenu, bet mārketings ir „pupu mizas”- laika tērēšana- kam nav jēgas. Tāpēc šajā darbā apskatīšu tik atpazīstama un veiksmīga uzņēmuma kā Latvijas Mobilais telefons ar mārketingu saistīto rīcību ekonomiskās krīzes apstākļos, kā piemēru tam, ka uzņēmumam jāmainās līdzi apstākļiem, jācīnās par klientiem un jāuztur savs tēls pozitīvs un uzticams.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties