Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:347827
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Pārsvara, abām bankām ir vienāda pakalpojumu sniegšanas sistēma - gan fiziskām personām, gan juridiskām, jo abām bankām piemīt daudzprofilu funkcija. Tomēr tās atķiras ar dažādiem nosacījumiem un procentu likmēm.
Runājot par patēriņu kredītiem, es domāju, ka Swedbankā ir izdēvigāki nosācījumi un procentu likmes, jo likme ir atkarīga no kredītvēstures un lojalitātes, tās piemērošanu klients saņem individuāli un ir arī atlaižu sistēma pirkumiem.Te svarīgi būt ilgu laku par Swedbankas klientu, bet SEB Unibankā likme ir 2% neatkarīgi cik klients sadarbojas ar SEB unibanku.
Kredīta likmes mājoklim abās bankās tiek noteiktas individuāli katram klientam, atkarība no platības, rajona, ienākumiem utt.
Līzinga nosacījumi gan atšķiras, jo Swedbanka piedāvā vieglo automobīļu līzingu ar pirmo iemaksu sākot no 10% un termiņš ir līdz 7 gadiem, bet Unibankā pirmā iemaksa ir no 5%, šajā gadījumā izdevīgāk ņemt līzingu Unibankā, jo ir iespēja iemaksāt mazāku pirmo summu, bet te gan rodas citi noteikumi: Swedbankā beidzoties līzinga termiņam automašīna nedrīkst būt vecāka par 16 gadiem, bet Unibankā ne vecāka par 10 gadiem. Te var secināt, ka Unibankā mašīnai jābūt jaunākai un dargākai, līdz ar to, ne visi cilvēki mūsdienu apstākļos var uz to atļauties.
Runājot par noguldījumiem, salīdzinot abas bankas, varu secināt, ka abām bankam ir visdāžādakie noguldījumu veidi, un to skaits ir liels. Tomēr skatoties uz % likmēm, Unibanka tās ir lielākas, bet Swedbankā minimālā noguldīkumu summa ir mazāka. Bet protams, ka privātpersonām ir izdevgākie procentu likmes Unibankā, jo tie ir lielāki un klientiem ir lielāka iespēja nopelnīt vairāk naudas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1125252
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties