Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:347456
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.04.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Anotācija    2
3.  Kas ir stress?    5
4.  Tipiskākās izdegšanas sindroma pazīmes    5
5.  Stress darbavietā    8
6.  Stresa faktori grāmatvedībā    13
7.  Metodes apraksts    16
8.  Rezultāti    17
9.  Secinājumi    21
10.  Izmantotā literatūra    23
11.  Apliecinājums    24
Darba fragmentsAizvērt

9. Secinājumi
Grāmatveži nav pilnībā informēti par to, kādi ir galvenie stresa faktori un kā ar tiem cīnīties. Iespējams, lai to spētu pārvarēt, ir nepieciešama plašāka informācija, kā labāk stresu pārvarēt vai iespēju robežās to nepieļaut, jo, ja ir zināmi risinājumi, tad varētu samazināt stresa faktoru ietekmi. Neviens no grāmatvežiem neminēja iespēju, ka derētu ierosināt regulāras apspriedes ar vadītāju, lai risinātu šos jautājumus, jo jebkuram vadītājam būtu nepieciešams informēt, kā uzlabot darbu un pārvarēt šķēšļus.
Tā kā bieži mainās vadītāji šajā nodaļā, tad grāmatveži cenšas paveikt darbu, balstoties tikai uz savām zināšanām, jo novada vadība nespēj pieņemt tiešām atbilstošu vadītāju, kas spētu darīt darbu ilgāku laika posmu un kurš būtu kompetents grāmatvedībā. Grāmatvedības nozīmīgums ir ļoti liels un atbildīgs, tāpēc būtu nepieciešams uzstādīt vairākus kritērijus, pēc kuriem tiktu izvērtēti atbilstošie vadītāji vai darbinieki, vai tiešām jaunie darbinieki ir ieinteresēti savā darbā un vai viņi to spēj paveikt. Ieteicams būtu piedāvāt gan jaunajiem, gan jau esošajiem darbiniekiem apmeklēt dažādus kursus un apmācības, kas pozitīvi varētu ietekmēt darba veikšanu. Protams, uzsākot darbu ir dažādas grūtības, kamēr aprod ar darba vidi un pienākumiem, taču biežā kadru maiņa ietekmē patstāvīgo darbinieku darbu, jo regulāri tiek traucēti ar jauno darbinieku jautājumiem un palīdzību, lai jaunais darbinieks spētu pēc iespējas ātrāk izprast darba pienākumus. Šī iemesla dēļ ir radusies problēma, kad daži darbinieki izrāda savu pārākumu pār citiem un cenšas pārējos darbiniekus gan ietekmēt, gan izrīkot, kaut tas neietilpst viņu darba pienākumos, jo vadītājs necenšas izsekot līdzi darbinieku gaitām, kāda ir atmosfēra darba vietā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1338823
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties