Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:343642
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.10.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Rīgā ir diezgan daudz bezpajumtnieku, cilvēki, kas likteņa sagadīšanās pēc palikuši bez mājvietas, cilvēki, kuriem nav tuvinieku, un nav arī mājvietas.
Bieži notiek tā, ka cilvēks nonāk, piemēram , slimnīcā, bet kad no slimnīcas iznāk, izrādās, ka ir palicis bez mājvietas, vai arī pretēji, cilvēks ir „kritis” mākleru melīgajos tīklos un pazaudējis savu dzīvokli. Ir arī bezpajumtnieki, kas ir gados jauni, nav tā, ka bezpajumtnieki ir tikai gados veci cilvēki, jo arī gados jauni cilvēki ir manāmi patversmēs.
Bet nav tā, ka visi cilvēki, kas skaitās bezpajumtnieki ir šo statusu ieguvuši tāpēc, ka zaudējuši mājvietas, tāpēc, ka pārdevuši, ieķīlājuši u.c.
Ir arī daudz ir cilvēku, kas skaitās bezpajumtnieki, dzīvo patversmē, bet viņiem ir gan radi, gan ģimene, bet viņi labāk izvēlās dzīvot kaut kur, bet tikai ne ar saviem radiem. Vairākumam šo cilvēku labāk patīk neko nedarīt sevis labā, un līdz ar to, neko nedarot viņi agri vai vēlu nonāk tur pat kur visi citi bezpajumtnieki, savu iztiku atrod mēslainē, un mājvietu zem tilta, patversmēs vai arī pamestās dārza mājiņās, māju pagrabos, ziemā pat kāpņu telpās.
Bet pat uz patversmi šie cilvēki negrib iet, jo patversmēs neļauj palikt tik ilgi cik viņi vēlētos, jo agri no rīta visiem ir jāiet savās gaitās, jau no agra rīta. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1148428
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties