Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:336589
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.09.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Dažādība un vienveidība.
Etnogrāfiskā metodoloģija sastāv no monogrāfijas no kaimiņattiecībām, dalībnieku novērojumiem un dzīves stāsta analīzes. Etnogrāfiskā pieeja pati par sevi
bija ietekmējama no individualizācijas procesa vai sevis- konstrukcijas.
•Socioloģisko teoriju atgriešana sociālu saistību radīšanā, ieskaitot ikdienas komunikāciju izpēti, atnāca laikā, kad komunikācijas un informācijas sarežģītās tehnoloģiskās sistēmas spēlēja strukturējošas lomas organizētā sabiedrībā un pārveidoja pasaules iekārtu. Sabiedrība tika noteikta komunikācijas terminos, kuri , savukārt, tika noteikti terminu tīklos. Kibernētika bija izspiedusi informācijas matemātikas teoriju.
Popkultūra ir cilvēciska darbības un simbolikas struktūra, kura dod tādu darbību nozīmi un svarīgumu, kura ir populāra un publiska. Tā tiek bieži noteikts vai noteikts ar masu mediju informācijas līdzekļu palīdzību. Popkultūras pasaule ir bijusi ar specifisku ietekmi mākslā no 1950tajiem gadiem, sākumā Lielbritānijā un vēlāk arī Savienotajās Valstīs. Šodien, visvairāk pieaugušie, un to bērni un mazbērni "piedalās" popkultūrā tieši vai netieši.
Subkultūra ir samērā patstāvīga garīgo un materiālo vērtību sistēma kādas kultūras ietvaros, kas dažkārt izveidojusies kā pretnostatījums sabiedrības valdošajai kultūrai un ko vairākums uzskata par mazvērtīgāku vai par kaitīgu. Šādas atšķirīgas sistēmas un grupas rodas noteiktas šķiriskās, etniskās un reliģiskās piederības, kā arī dzīves vietas ietekmes rezultātā. Subkultūra no valdošās kultūras var atšķirties ar tās piekritēju vecumu, rasi, tautību, materiālo stāvokli, dzimumu vai seksualitāti. Atšķirības iedalāmas uzskatos par estētiku, reliģiju, politiku, seksualitāti vai dažādu minēto faktoru kopumu. Subkultūras sekotāji savu piederību parasti apliecina ar noteiktu stilu —apģērbā, uzvedībā un valodā


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties