Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Igaunijas, Lielbritānijas un Kanādas valdības komunikācijas vadlīniju analīze

     

    Referāts11 Vadība

3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:329453
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Kopsavilkums
Kā jau arī darbā tika secināts nepietiek tikai ar pamatnostādņu izstrādāšanu ir nepieciešams tās ieviest arī dzīvē, kā labs piemērs valdības komunikācijas pamatnostādņu sagatavošanā ir Igaunijas valdības pamatnostādnes, kas ir plaši aprakstītas, bet ja salīdzina ar reālo situāciju daudz sadaļas netiek pielietotas valdības komunikācijā.
Sociālie mediji sniedz iespēju nodrošināt tiešo komunikāciju ar sabiedrību, kas prasa maz finansiālos līdzekļus, apejot parastos masu medijus. Saruna starp iedzīvotāju un valdību notiek nepastarpināti. Ir iespēja uzdot jautājumu konkrētai amatpersonai un tieši no tās arī saņemt atbildi, protams, ja vien šī amatpersona ir izveidojusi savu profilu, vai arī tā komunicē izmantojot iestādes kontu. Salīdzinot valdības komunikācijas veidus sociālajos mēdijos, šo tiešās komunikācijas veidu izmantojot sociālos mēdijus analizējamās valstis neizmanto, jo ir par maz ar konta izveidošanu un papildināšanu ar preses relīzēm, ir nepieciešams sniegt atbildes uz uzdotajiem jautājumiem un piedalīties citās komunikācijās. Kā pozitīvu piemēru valdības komunikācijas pārraudzībā varu minēt Kanādas izstrādāto saiti, kurā ir apvienota valdības un ministru komunikācija, kas palīdz komunikācijas pārraudzībā un kontrolēšanā.
Regulāri un kvalitatīvi komunicējot izmantojot sociālos medijus ir vieglāk sasniegt sabiedrību un tādējādi ir iespēja atgūt sabiedrības uzticēšanos, kā arī iespēja palielināt valsts pārvaldes pieejamību un saprotamību iedzīvotājiem.
Eiropas Savienības kandidātvalstīs var vērot ļoti pozitīvu attīstību politikas veidošanas un komunikācijas jomā, tas attiecas arī uz politikas koordināciju. Pirmkārt, šo attīstību veicina iekšējais apziņas celšanas process, otrkārt, ārējo partneru sniegtie novērojumi un padomi. Šo divu veicinošo faktoru kombinācija palīdz stiprināt politikas veidošanas procesu arī attiecībā uz valdības komunikāciju valstiskā līmenī.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1340195
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties