Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:327117
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  REKLĀMAS BŪTĪBA UN VEIDI    4
2.  REKLĀMAS TEKSTU VEIDOŠANAS GALVENIE POSMI    6
2.1.  REKLĀMAS ZIŅOJUMA IDEJA    6
2.2.  VĒSTĪJUMA- REKLĀMAS TEKSTA VEIDOŠANA    7
2.3.  REKLĀMAS TEKSTA NOFORMĒJUMS    9
2.3.1.  BURTU LIELUMS    9
2.3.2.  TEKSTA IZVIETOJUMS    9
2.3.3.  KRĀSU FONS    10
3.  REKLĀMAS KREATĪVĀS TEHNOLOĢIJAS    11
  NOBEIGUMS    13
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS SARAKSTS    14
Darba fragmentsAizvērt

NOBEIGUMS
Mūsdienās daudziem cilvēkiem reklāma joprojām nozīmē to pašu, kas tā bijusi jau gadsimtiem ilgi- reklāmdevēja mēģinājumu pierunāt citus izdarīt viņa, t.i., reklāmdevēja, labā darīt to, ko viņi nemaz nav plānojuši. Daļēji tam var piekrist, tomēr, pētot šos jautājumus svarīgi atzīmēt, ka no vienas puses parādās viedokļi gan par reklāmas "neapturamo izaugsmi", bet no otras puses arī par "reklāmas bojāeju". Tieši tāpēc var uzskatīt, ka arī reklāma ir viens no sabiedrības attīstības rādītājiem. Tāpēc jautājums par reklāmas nākotni ir vienlaicīgi arī jautājums par sabiedrības attīstības nākotni.
Civilizācijas attīstības laikā reklāma ir pārdzīvojusi ikvienas pārmaiņas mediju sistēmā. Mūsdienu situācijā, kad mediji ir finansiāli atkarīgi no reklāmas un arī paši ir spiesti cīnīties par pārējo uzmanību gluži tāpāt kā pārējie produkti, uzmanības piesaistīšana ir kļuvusi par mediju sistēmas valūtu. Jau no 20.gadsimta 80.gadiem reklāma no produktu konkurences pārgājusi uz komunikācijas konkurenci. Drukātie un vizuālie mediji tiek aizvien vairāk noslogoti. Reklāmā tiek izmantots viss, kas šodien var piesaistīt uzmanību: sabiedrības zvaigznes, reliģija, erotika, izjūtas no emocionalitātes līdz provokācijai.
Reklāmu var vērtēt ne tikai no komercpanākumu, bet arī no ētikas viedokļa- cik sociāli pieņemams ir tās saturs, industrija un iedarbības tehnoloģija. Savā ziņā reklāma ir izteikti komunikatīvs notikums, kura panākumi lielā mērā atkarīgi no kvalitātes, uzticamības un reklāmas ētikas. Reklamēt var visu- gan idejas, gan politiskos uzskatus, partijas, gan sevi pašu, preces un pakalpojumus. Vienalga, būdama komerciāla vai nekomerciāla, reklāma tiek veidota, lai piesaistītu uzmanību, uzrunātu, ietekmētu un mainītu attieksmi pret kādu ideju, produktu, organizācijas misiju, darbību vai pakalpojumu un personu. Manuprāt, nākotnē klāt nāks jaunas un vēl inovatīvākas reklāmas formas, jo informācijas tehnoloģijas attīstās neticamā ātrumā.
Strādājot pie izvēlētās tēmas, esmu ieguvusi plašākas zināšanas par reklāmas vēsturi un attīstību, reklāmas veidiem, kā arī nosacījumiem reklāmas veidošanā. Iegūtās zināšanas palīdzēs manā tālākajā profesionālajā darbībā

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1346661
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties