Atzīmētas šī miežu dzēriena pozitīvā ietekme uz gļotādu pie tādām 12 pirkstu zarnas un vēdera saslimšanām, kā gastrīts un kuņģa čūla.
Neliels alus daudzums atveseļošanās laikā pēc smagām un nogurdinošām saslimšanām palīdz ātri atjaunot normālu floru vēdera - zarnu traktā.
Alus rauga iekšķīga lietošana tiek nozīmēta pie dažādām infekciozām saslimšanām, furunkulozes, cukura diabēta, izsitumiem un citām ādas saslimšanām.
Alum ir mazāk kaloriju nekā kokakolai, ābolu sulai, augļu dzērieniem kuriem tiek pievienots cukurs, nemaz nerunājot par pienu.
Ja paskatās receptūru un tehnoloģiju pēc kuras tiek izgatavots alus, bet izgatavo to no apiņiem, iesala, rauga un ūdens, tad neko organismam kaitīgu manīt nevar. Iesals ir bagāts ar olbaltumu, minerālsāļiem fermentiem un citām labām lietām. Un tas viss lielā daudzumā vienkārši tiek pārvērsts par dzērienu.
5. Secinājumi un nobeigums
Pēc darba pabeigšanas var secināt, ka alus dzēriena izgatavošana ir ļoti sarežģīts un laikietilpīgs process, kurā jāiegulda liels darbs un patstāvība. Jābūt lielai uzmanībai produkta pagatavošanai.
Arī ieguvu detalizētu informāciju par vairāku veidu alu izgatavošanas veidiem, kā arī ieguvu ļoti interesantu un bagātu informāciju, par alus produkta iedarbību uz cilvēka veselību.
…