Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:322674
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

„Neesam cūkas! Nepiesārņojam vidi! Saudzēsim mūsu valsts mežus!”
5.decembris 2007.ir diena kad Latvijas’’Zaļais punkts’’ svin savu dzimšanas dienu, kam par godu tiek rīkots konkurss radošajiem māksliniekiem- aktieriem, dejotājiem, dziedātājiem. Projekta ietvaros notiek starptautiskā studentu konference, kur tiek aicināti visi studenti- gan Bioloģijas un Ģeogrāfijas fakultātes, gan vienkārši tie, kuri interesejas par vides zinātni, ekoloģiju, ģeoloģiju, demogrāfiju, geogrāfiju, daļēji arī astronomiju u.c dabas zinātnēm, un kuru interesēs ir saglabāt tīro un sakopto vidi, nepiesārņot to, un kuriem rūp mūsu nākotne!
Sadarbiba ar ‘’Latvijas vides aizsardzības fonds’’,’’ Latvijas Zaļais punkts’’, Latvijas valsts meži’’ ES-KKP un SEB Unibanka, ir iecerējuši unikālu pasākumu ’Teatrālo Izrāžu konkurss Latvijas Nacionālā Teātrī, galvenajā zālē uz Teātra skatuves. Projekta ietvaros tiks sarīkoti ‘’zaļie pasākumi’’, talkas. Teātra foye tiks sarīkota radošo mākslinieku(gleznotāju) izstāde ‘’Mana Zaļā Zeme”, kur mākslinieks ataino to ‘’zaāo’’,’’tīro’’ vidi, uz kuru mēs tik ļoti ceram, un kuru tik cenšamies saglabāt. Bet to var panākt tikai ar kopīgiem spēkiem, sabiedrības piesaisti, un vispasaules organizāciju palīdzību! Radošajā mākslinieku izstādē tematika bus tada pati, kā aktieriem, dziedātājiem un dejotājiem. Izstādes visitoriem, diena beigās būs iespēja nobalsot par ‘’skatītājiem iepatīkamāko bildi’’, kuru būs iespējams nomest speciāli tam piemērotā urnaā, uzrakstot gleznas numuru uz biļetes otrās puses! Bildes būs sanumurētas! Skatītājiem nebūs zināms tās autors, lai tie izvēlas bildi, kas viņiem iepatikās visvairāk, neatkarīgi no tā, kas ir darba autors. Pēc tam šis autors tiks apbalvots ar speciālu balvu, kā mākslinieks, kas spējis savu līdzjūtību pret mūsu vidi atainot uz gleznas!…

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1143372
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties