Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:321573
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.12.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1.Izanalizējiet R. Šūmaņa deklerāciju un norādiet, cik (Jūsprāt) šī deklerācija liecina par Francijas valdības piekāpšanos Vācijas priekšā? Kādi varēja būt šo divu kaimiņvalstu motīvi atsaukties pozitīvi uz deklarāciju kā atbilstošu savām interesēm?
Šajā gadījumā abu valstu intereses bija Rūras baseins, .. Francija baidījās par drošību Eiropā un pasaulē. Abas valstis saprata, ka, atrodoties aukstā kara apstākļos, nekas cits neatliek kā apvienoties, jo pašas par sevi Eiropas valstis bija mazas, salīdzinot ar abām lielavarām – ASV un PSRS. Šis apstāklis gan Francijai un Vācijai lika padomāt, jo veicot atsevišķu politiku, tām būtu mazāka ietekme uz pasaules skatuves. Tāpēc bija jāizveido kaut kas radošs, kas Eiropu izceltu. Francija ticēja, ka ar dažādu finasējumu un darba ieguldījumu Eiropa varēs atgūt civilizētu stāvokli, tā atgūs mieru un mierīgas starpvalstu attiecības. Turklāt šis līgums palīdzētu abām valstīm atrisināt sasāpējušo ogļu un tērauda problēmu, kur šo īpašumu sadalē pievienotos neatkarīgas komisijas, tādējādi panākot mieru un taisnīgu sadali. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties