Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:320647
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šo filmu esmu noskatījies divas reizes, tādēļ to labi pārzinu Katra no šīm skatīšanās reizēm ir bijusi ar lielu aizrautību un nelielu stresa pieskaņu. Protams, vērojumi notika mājās, skatoties televīzijas kanālu. Filmai sižets ir par uz nāvi notiesātajiem noziedzniekiem, tiešāk par kādu nepatiesi apsūdzētu afroamerikāni, kurš pagūst paveikt labus darbus, taču par spīti visam - mirst. Cietumā viņš pagūst paveikt daudz laba, ieskaitot neārstējami slimo dziedināšanu. Filmas žanrs varētu būt zinātniski fantastiskais un drāma, taču pat tie, kuri nemīl šo žanru darbus, bet tomēr noskatīsies “Zaļo jūdzi”, noteikti nebūs vīlušies. Galvenās lomas pieder aktieriem Mihaelam Klarkam Dunkanam (Džons Kofijs - ieslodzītais), Paulam Edžkombam (Toms Henks - galvenā cietuma uzrauga lomā) un citi. Pati filma tapusi 1999. gadā.
Šīs filmas jēga varētu būt - aizdomāties par ikdienišķām lietām un apkārtējiem cilvēkiem. Doma upurēt sevi taisnīguma vārdā, daļēji parādās šajā filmā. Šajā darbā ir visai daudz ciešanu un kopumā filma ir ļoti aizkustinoša. Šķiet tāpēc tā arī iet pie sirds tik ļoti daudziem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties