Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:313354
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.04.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Zinio ir viena no biežāk izmantotajām programmām uz iPad. Zinio ir lielākais elektronisko žurnālu abonēšanas serviss pasaulē. Lielākais ieguvums ir tas, ka elektroniskie žurnāli parasti maksā 50-85% lētāk par papīra analogiem. Taču saturs un izskats ir identisks. Atškirībā no dažviet sastopamajām žurnāla kopijām PDF formātā, Zinio darbojas daudz ātrāk, nodrošina tulītēju piekļuvi žurnāla jaunākajiem numuriem un ļauj ievērojami ātrāk atrast interesējošo informāciju izmantojot īpašu pārskatīšanas sleju vai linkus. Piedevām, Zinio ir tiešām milzīgs klāsts visdažādāko žurnālu visdažādākajās valodās.
Planšetdatoriem iPad ir pieejams arī Skype. Ar Skype for iPad var veikt parastos zvanus, video zvanus un sarakstīties ar Skype lietotājiem, kā arī zvanus uz parastajiem mobilo vai fiksēto tīklu numuriem. Viss tas var notikt gan, lietojot mobilo tīklu, gan WiFi. Aplikācija darbojas ar iPad un iPad 2. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka ar pirmo iPad kameras neesamības dēļ video zvana laikā sarunas biedrs nevarēs tevi redzēt, bet tu viņu redzēsi. Arī video zvana laikā ir pieejama sarakstes iespēja.
Ar iPad ir iespējama grāmatu lasīšana. iBooks Store tevi gaida vēl 1,8 miljoni citu grāmatu, lejupielādējamas ar dažiem klikšķiem.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties