Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:312999
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.04.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Teātros bez traģēdijām, kas atainoja dievu un varoņu dzīvi, sāka uzvest arī komēdijas – jautras ainas no tautas dzīves, kurās parasti tika izsmietas cilvēku sliktās īpašības. Teātru aktieri drīkstēja būt tikai vīrieši. Aktiera seju klāja maska, kura izteica attēlotās personas raksturu. Traģēdiju aktieri parasti uzlika maskas, kas attēloja skumjas vai šausmas, bet komēdiju – prieku, jautrību. Lai skatītāji labāk varētu saredzēt aktierus, tad tie uzvilka īpašus apavus ar biezām zolēm – koturnas. Teātra izrādes Senajā Grieķijā bija iecienītas. Katrā pilsētā tika celti plaši amfiteātri, kuros varēja izvietoties daudzi tūkstoši skatītāju. Labākie aktieri, kā arī traģēdiju un komēdiju autori tika godināti tāpat kā ievērojamākie valsts darbinieki un karavadoņi.
Nobeigums
Ar referāta rakstīšanu man veicās ļoti labi. Es jūtos gandarīta, ka esmu pabeigusi šo darbu. Man patika veidot šo darbu un es veidoju to ar prieku. Es secināju, ka referāts bija jāraksta diezgan ilgi un pacietīgi. Referāta rakstīšanai es izmantoju svarīgākos materiālus par Seno Grieķiju. Es secināju, ka šāds darbs ir ļoti nozīmīgs un svarīgs. Tas ir jāraksta tā, lai arī citiem tas liktos interesants un nozīmīgs. Darbu es rakstīju ļoti rūpīgi. Man referāts bija jāraksta diezgan ilgi, tomēr man prieks par to, ko esmu uzrakstījusi. Es ceru, ka no šī referāta varēs mācīties par Seno Grieķiju. Es domāju, ka tagad, kad esat izlasījuši referātu, Jūs esat guvuši jaunu un noderīgu informāciju par Seno Grieķiju.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties