Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:311880
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kopsavilkums:
Šī intervija man likās vissaistošākā, tāpēc ka tajā bija aprakstītas daudzas lietas par kurām es aizdomājos, un par kurām domāju tieši tāpat, kā austrāliešu izcelsmes filozofs Pīters Zingers.
Man patika kā P.Zingers noliedza Aristoteļa teikto, par to kad tas, kurš neatzīst pašus pirmos, nepierādāmos sākumus, līdzinās dārzeņiem. Es arī neticu Dievam kā visu varenajam, kas visu spēj izdarīt, man vairāk liekas, ka tas ir cilvēku izdomājums, lai būtu pie kā griezties un ticēt grūtā brīdī.
Visā kopumā intervija man likās diezgan interesanta, jo kā teikts ievadā – par vēl citām lietām ir sākuši domāt pavisam nesen, jo mūsdienās cilvēki ir tik lieli egoisti, ka pat aizmirst un dažreiz ir vienaldzīgi pret tuvajiem, kur nu vēl runāt par dzīvniekiem. Es esmu ļoti bieži aizdomājusies par dzīvniekiem kā tie dzīvo, un vai patiešām viņi ir domāti cilvēku vēderiem. Suns taču ir mūsu labākais draugs, viņu taču mēs neēdam!! Vai arī tikpat labi kā mēs ēdam dzīvniekus ar apziņu, mēs varētu sākt ēst viens otru!! Tomēr man liekas, ka visi cilvēki to nekad nevarēs saprast, jo ikdienas steigā visi ir tik aizņemti, ka nav laika par tādām lietām padomāt, un tādēļ vien atliek darīt to ,kas ir pierasts.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties