Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:311774
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  ANOTĀCIJA    4
  ANNOTATION    5
  IEVADS    6
1.  KONFLIKTS    7
1.1.  KONFLIKTU VEIDI(TIPOLOĢIJA)    7
1.1.1.  Iekšējie konflikti    8
1.1.2.  Starppersonu konflikti    8
1.2.  KONFLIKTU IZRAISOŠIE FAKTORI    9
1.3.  KONFLIKTU ATRISINĀŠANAS VĒRTĪBA    10
2.  PRAKTISKĀ DAĻA    12
  SECINĀJUMI    21
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    22
  PIELIKUMS    23
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Rakstot šo darbu un meklējot informāciju dažādos avotos es ieguvu jaunas zināšanas par konfliktiem un to sekām, kuras tie atstāj cilvēkos. Ļoti bieži mums nākas saskarties ar visdažādākajiem konfliktu veidiem- gan lieliem, gan maziem. Rakstot darbu uzzināju, ka konfliktus iedala dažādās grupās un arī to atrisināšanas metodēm ir dažādas taktikas, kas likās interesanti. Arī salīdzinot ar reālām situācijām no savas dzīves es saskatīju daudzus pareizus lēmumus šajās konfliktējošajās situācijās un arī dažas nepilnības un kļūdas, kuras strīdu, nesaskaņu gadījumā nācies pieļaut.
Veicot un analizējot praktisko šī darba daļu visinteresantāk bija lasīt, cik dažādi ir cilvēku konflikti un to domas par iespējamajiem labākajiem risinājuma veidiem. Manuprāt, arī hipotēze, ka ikvienam cilvēkam nākas saskarties ar konfliktiem ir pierādījusies, jo nav cilvēku, kuriem dzīvē nekad nav bijuši konflikti. Protams, praktiskajā daļā ir redzamas atbildes, ka respondenti noliedz konfliktu esamību viņu dzīvēs, taču varu apgalvot, ka šie cilvēki vienkārši nevēlas atklāt, izliekas, ka nekonfliktē vai vienkārši ir pārāk slinki, lai uzrakstītu savu konfliktu un tā risinājumu, jo tas aizņem viņu brīvo laiku.
Man ļoti patika veikt šo darbu visvairāk tāpēc, ka bija interesanti redzēt respondentu domas un dažādās atbildes, kuras tie sniedza, salīdzināt ar citiem respondentiem un analizēt diagrammas vai uzrakstīto konfliktu tabulu balstoties no teorētiskās daļas, kurā informācija tika gūta no dažādiem grāmatu avotiem. Kā arī paralēli interesanti bija padomāt par savas dzīves konfliktiem to norisi vai iespējami labāko atrisinājumu.
Mans ieteikums pārējiem būtu padomāt par to, kas mums ikdienā ir dots, kādi cilvēki ir apkārt un cik daudz viņi mums nozīmē un tad arī sapratīsiet vai tiešām ir vajadzīgs uzsākt šos bieži vien tik nenozīmīgos konfliktus. Es ieteiktu vairāk pievērsties sev, izprast sevi un padomāt par savu būtību, jo varbūt tieši tas palīdzēs jums konkrētajā situācijā apstāties un neizraisīt nepatīkamas vai pat konfliktējošas situācijas.


Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1328379
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties