Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:309031
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kas tad ir – tipiskais Latvijas produkts? Latvijai viennozīmīgi ir daudzas lietas, ar kurām var lepoties un kuras ir plaši pazīstamas gan „vecajā” Eiropā, gan bijušās Padomju savienības iedzīvotājiem. Dzintara kausētais siers, Melnais balzāms, Laimas šokolāde, piparkūkas, Rojas delikateses, šprotes, pelēkie zirņi, trikotāža, adītie lakati, māla svečturi, dzintara rotasļietas, „Dzintara” kosmētika, Ziepju fabrikas izstrādājumi... Šo rindu vēl var turpināt. Bet ar ironijas piekrasu var droši teikt, ka ir arī tādi produkti, kas šodien tipiski raksturo Latviju arī ārzemēs, piemēram, tranzīta kravas pārvadājumi ar garām rindām pierobežā, slikto starptautiskās nozīmes ceļu kvalitāti. Vai nekustamā īpašuma tirgus ar nenormāli augstām cenām, kas ir pietuvojušās un pat apsteigušās cenas uz mājokļiem daudzās Eiropas valstīs. Ņemot vērā Latvijas bagātību – jūru – vislielāko izbrīnu rada tieši nekustamā īpašuma cenas Jūrmalā.
Darbā autori pievērsties Jūrmalas nekustāmā īpašuma raksturojumam pārdošanai ārzemēs pamudināja nesen izdzirdēta frāze, kuru tika piedāvāts izmantot kā sloganu reklāmai ārzemēs - „Nekustamais īpašums Jūrmalā – vienmēr cenā!” Šajā frāzē autore izdzirdēja gan lepnumu par Latvijas bagātību, gan ironiju par izveidojušos situāciju nekustāmā īpašuma tirgū.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties