Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:307946
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Visas kultūras izsaka sevi caur mūziku, tomēr skaņas, kas vienam veldzē dvēseli, otram var izraisīt galvassāpes. Apvienojot skaņas ar ķermeņa kustībām, kultūrām ir vieglāk saprasties. Deja ir līdzeklis, ar kuru paust neizrunātās domas, veids, kā pārkāpt pāri tabū un izteikt aizliegtās vēlmes. Dziļāk izprast citu kultūru.
Pieļauju domu, ka daļai recipientu šī deja un atmosfēra var likties vulgāra un nepieņemama, līdz ar to arī reklāmas ziņojums viņiem būs nepieņemams.
Mulenrūža atrodas Eiropas bohēmas sirdī Parīzē. Un tieši šajā pilsētā ir dzimusi slavenā deja kankāns (can can) . Smaržu reklāmā nav pieminēta Parīze, bet ir minēts smaržu īpašnieces vārds Paris. Lasot tekstu, kur rakstīts Paris Hilton, kas būtība ir vārds un uzvārds, neviļus tomēr rodas asociācija ar Parīzi, jo pilsētas nosaukums rakstās tieši tāpat.
Relāmā izmantotās tēlainās zīmes:
Rozā krāsa - labestības un sentimenta krāsa. Tā saistās ar ilgu un sapņu piepildījumu, atspoguļo harmoniju un mīlestību, nomierina un rada komfortu. Ar „rozā brillēm” dzīvojot, visa pasaule liekas daudz skaistāka un tīrāka. Vairāk kā jebkurai citai krāsai rozā piemīt spēcīgas asociācijas ar sievišķīgo, kas var radīt nošķirtību starp sievišķo un vīrišķo. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties