Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:301276
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Atziņas, kuras var noderēt izvēloties vīnu pie ēdieniem:
1. Vīni no konkrētās valsts un reģiona sader kopā ar to pašu valsts un vietu ēdieniem.
2. Pie zupām vīnu izvēlēties ir grūti, bet ja tas ir vajadzīgs, labāk izvēlēties sausu stipru baltvīnu vai stiprinātos vīnus. Ir uzskats, ka vienīgais vīns, kas sader ar buljonu ir šerijs.
3. Ja ēdiens ir ar jēlu olas dzeltanumu, vīnu piemeklēt ir grūti, jo šim dzeltanumam piemīt nepatīkams efekts – tas it kā ‘’apvelk’’ mēli ar aizsargkārtu. Tāds pats efekts piemīt saldējumiem un sorbertiem. Šādā gadījumā ir izvēlēties kādu no dzirkstošajiem vīniem.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties