Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:292240
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma darbība un to raksturojošie rādītāji    3
2.  Lietvedības sistēma un dokumentu aprite    3
3.  Uzņēmuma biroja ikdienas darbs    6
4.  Uzņēmuma lietišķā etiķete un ētikas noteikumi    7
5.  Sapulču un sēžu organizēšana    8
6.  Uzņēmumā esošās biroja tehnikas lietošana un apkope    9
  Biroja administratora amata apraksts    11
Darba fragmentsAizvērt

1. Uzņēmuma darbība un to raksturojošie rādītāji
SIA X sevī apvieno divus pamatdarbības virzienus – sportu un kultūru. Ēkas veiksmīgais plānojums paver iespējas šīs abas darbības sfēras atdalīt vienu no otras, nodrošinot vienlaicīgu pasākumu norisi gan sporta, gan kultūras jomā. X iespējas ir ļoti visaptverošas, jo tas aprīkots ar modernāko sporta inventāru un augstākās kvalitātes tehniskajām iekārtām. X piecos stāvos atrodas: lielā koncertu un konferenču zāle, deju un banketu zāle, semināru un konferenču zāles, Lielā sporta arēna (basketbolam, florbolam, liela mēroga koncertiem), 8 sporta zāles (basketbolam, volejbolam, florbolam, cīņu sporta veidiem, boksam un galda tenisam).
Papildus plašajām sporta un kultūras iespējām, X ir iespējams izvietot liela apjoma izstādes. X piedāvā izvēlēties plašus āra un iekštelpu reklāmas izvietošanas risinājumus. Jebkuram X apmeklētājam ir lieliska iespēja ērti novietot savu auto X autostāvvietās, kuras ērti izvietotas ap centra ēku. Papildus tam norit darbi pie plaša, mūsdienīga baseina kompleksa būvniecības, SPA un medicīnas centra izveides.
2009.gadā X ir aizvadīti gandrīz 200 sporta pasākumu un vairāk kā 120 kultūras pasākumi, kopumā uzņemot vairāk kā 510 000 apmeklētāju. Ikdienā X uzturas ap 2000 apmeklētāju.
X vīzija ir kļūt par starptautiskas nozīmes sporta un kultūras centru, piedāvājot ikvienam klientam jaunas un daudzfunkcionālas telpas, mūsdienīgu tehnisko aprīkojumu un augsta līmeņa servisu.

2. Lietvedības sistēma un dokumentu aprite
SIA X birojā notiek aktīva dokumentu aprite, jo katru dienu tiek slēgti līgumi ar juridiskām personām, tiek saņemti, izrakstīti un nosūtīti rēķini un vēstules, darbinieki dodas dienesta braucienos, kā arī tiek nodrošinātas sarakstes dažādu projektu ietvaros.
Saņemot jebkuru sūtījumu vispirms pārbauda piegādes pareizību un atver tos sūtījumus, kas ir paredzēti uzņēmumam un tā darbiniekiem. Pārbauda dokumentu atbilstību pavadvēstulē vai dokumentā norādītajiem pievienotajiem dokumentiem. Nepieciešamības gadījumā pievieno arī aploksni. Korespondenci šķiro – reģistrējamā vai nereģistrējamā.
Saņemtos dokumentus reģistrē Saņemto dokumentu reģistrācijas žurnālā, kur tiem tiek piešķirts kārtas numurs, un pārējā numura daļa tiek veidota pēc nomenklatūras noteiktajiem standartiem. Žurnālā tiek norādīts dokumenta numurs, saņemšanas datums, dokumenta nosūtītāja nosaukums, īss dokumenta satura apraksts un par dokumenta izpildi atbildīgā persona. Dokumenta pirmās lapas labajā apakšējā stūrī izdara atzīmi par dokumenta saņemšanu ar spiedogu, uzrādot datumu un dokumenta reģistrācijas numuru. Dokumenta kopija tiek nodota par izpildi atbildīgajai personai atbildes sagatavošanai, bet oriģināls tiek ievietots attiecīgajā dokumentu mapē – Iepirkumi, Sarakste ar juridiskām personām, Līgumi, u.c.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties