Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:290777
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Iedvesmojoties no daudziem ceļojumu aprakstiem, nolēmu uzrakstīt arī savējo…
Spānija. Vēl būdama pavisam maza meitene, sāku sapņot par zemi, kur karsta saule, zelta pludmales, tirkizzila jūra, vīnogu un olīvkoku audzētavas mijās ar kalniem un flamenko ugunīgām dejām. Madride, Andalūzija, Galīcija, Katalonija, Rioja, Aragona un citi – katrā ir sava sirds un dvēsele, katrā ir kas īpašs, kas liek acīm priecāties un vēl ilgi kavēties atmiņās par lieliski pavadītu laiku!
Doma par ceļojumu radās jau sen. Vēl tad, kad pati, bez vecākiem, apņēmos aizbraukt savā pirmajā patstāvīgā ceļojumā uz Itāliju. Vienmēr zināju, ka kādu dienu, Itālijai sekos Spānija ar savu ne mazāk karstu temperamentu, nesteidzīgu dzīves stilu un ugunīgām emocionālām dejām. Pie tam vienmēr mani ir interesējusi spāņu skanīgā valoda!
Šogad izvēle Spānijas labā, patiesībā, krita kalnu dēļ. Kalni, jūra, pludmales, pilsētas ar savu seno un ļoti interesanto vēsturi, un, protams, siltums, pat, varētu teikt, karstums, kas pie mums vasarā pēdējā laikā ir novērojams diezgan reti.
Kad doties uz Spāniju?
Meklējot informāciju par laika apstākļiem, sastapos ar http://weather.msn.com mājas lapu, kur var ne tikai detalizēti apskatīt konkrētās pilsētas konkrētās dienas laika apstākļus, bet arī apskatīties laika prognozes tendences turpmākajam dienam. Tas palīdz plānot kādu apģērbu ņemt līdzi, kurās dienās apskatīt āras un iekšas objektus.
Lai gan zinājām, ka jūlijā un augustā mēdz būt patiesi karsti, braucienam izvēlējāmies tieši jūlija vidu. Jāsaka, ka ne brauciena laikā, ne arī pēc tā, nevienu mirkli neesam to nožēlojuši.
Aviobiļešu rezervēšana
Mūsdienās, vairākumam ceļot gribētāju biļešu rezervēšana nesagādā lielas problēmas. Es arī pati apņemos visu izdarīt pati. Pēc pieredzes zinu, ka biļetes ir jāpasūta ļoti laicīgi, jo gandrīz ar katru nākamo dienu cena pamazām ceļas. Mūsu izvēle krita uz Lietuvas aviokompāniju FLY LAL . Cena lidojumam ar pārsēšanos Viļņā, divām personām, ar nodokļiem un bagāžu 180 Ls – smuki! …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1133301
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties