Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:288638
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzdevumi.
Mani uzdevumi, veicot šo zinātniski pētniecisko darbu, ir veikt aptauju, lai uzzinātu aptuvenus datus, kuri uzrādītu skaitu, cik sieviešu šobrīd lieto hormonālās pretapaugļošanās tabletes, uzzināt kuros gadījumos šīs tabletes lietot nedrīkst, kādas ir šo tablešu biežāk sastopamās blakus parādības, kādas sekas uz sievietes veselību atstāj pretapaugļošanās tabletes, un cik liels risks ir saslimt ar vēzi sievietēm, kuras ir lietojušas hormonālās pretapaugļošanās tabletes, uzdevums ir arī uzzināt šo tablešu sastāvdaļas un lai to veiksmīgāk izdarītu, es izvēlēšos konkrētas pretapaugļošanās tabletes – „Loette”.

Ievads.
Arvien aktuālāka tēma sieviešu vidū ir jautājums kādu kontracepciju izvēlēties, lai izsargātos no nevēlamas grūtniecības. Hormonālās pretapaugļošanās tabletes ir viens no populārākajiem kontracepcijas līdzekļiem, lai gan tie iejaucas sievietes dabiskajā hormonu līmenī. Protams, ja sieviete ir izvēlējusies lietot šīs hormonālās pretapaugļošanās tabletes ir ļoti svarīgi, tās izvēlēties kopā ar ārstu - ginekologs var ieteikt katrai sievietei piemērotas pretapaugļošanās tabletes, jo katra cilvēka organisms ir individuāls, tāpēc svarīgi apmeklēt speciālistu un saņemt viņa konsultāciju. Šī iemesla dēļ šīs tabletes izsniedz tikai un vienīgi pret recepti.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties