Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:288001
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.04.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads   
2.  Lolas dzilna   
3.  Ceļmalas krogi   
4.  Haizivs un bullis   
5.  Jameson bārs   
6.  Secinājumi   
Darba fragmentsAizvērt

Referāta mērķis ir izpētīt interjeru ēdināšanas uzņēmumos Latvijā un to savstarpēji salīdzināt, iegūstot priekšstatu par aktualitātēm, modes tendencēm un jaunumiem telpu iekārtošanā.
Interjers ir telpas mākslinieciski – arhitektoniskais un tehnoloģiskais risinājums jeb ansamblis, kurā ar arhitekta ieceri ir panākta atsevišķu elementu savstarpēja atbilstība.
Interjers pilda funkcionālo un estētisko funkciju – nodrošina optimālus apstākļus apkalpošanai, rada komfortu, kas ietekmē apmeklētāju noskaņojumu, tas ir – veido telpas psiholoģisko klimatu, kas savukārt ir viens no svarīgākajiem iemesliem, kāpēc apmeklētāji izvēlas to vai citu uzņēmumu, tādā veidā uzlabojot apkalpošanas kultūru un kvalitāti.
Ēdamtelpai jābūt iekārtotai tā, lai tā ne ar ko neatgādinātu par ikdienišķām darba rūpēm, tās visas ir jāatstāj jau pie sliekšņa, jo tāds vides kontrasts labvēlīgi ietekmē organismu, stiprina nervu sistēmu, uzlabo gremošanu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties