Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:281986
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Nometnes apraksts
Šo nometni veidoju priekš 18 – 25 gadus jauniem vieglatlētiem un vieglatlētikas interesentiem. Nometne tiks tendēta uz dažādiem vieglatlētikas treniņiem un vingrinājumiem, protams būs arī dažādas citas sportiskas aktivitātes priekš komunikācijas, savstarpējās sadarbības un komandas darba. Tiks organizēti dažādi piedzīvojumu pasākumi un kopējas izklaides. Nometnes maksimālais dalībnieku skaits ir 40 dalībnieki. Nometnes vieta ir Tumes vidusskola, jo šeit ir vis nepieciešamais nometnes mērķu realizēšanai un aktivitāšu veikšanai.
Šeit ir pieejama sporta zāle dažādu sporta spēļu spēlēšanai un aktivitāšu veikšanai. Kā arī pietiekami jauna un moderna trenažieru zāle, kura tiks izmantota treniņu nodarbībām. Skolas 3.stāvā atrodas gumijas skrejceļš 50m garumā, kurš arī ir nepieciešams konkrētajai nometnei. Blakus skolai ir 300m garš asfalta skrejceļš un futbola laukums. Nesen tika izveidots arī jauns basketbola laukums ar speciālu āra segumu un jauniem groziem, blakus arī atrodas volejbola laukums. Apmēram 100m attālumā no sporta laukuma atrodas ūdens krātuve kura ir droša priekš peldēšanās un kurā arī tiks pavadīts gan brīvais laiks, gan aktivitātes.
Jaunieši būs izmitināti Tumes vidusskolas telpās, gulēšana būs uz matračiem, kuri tiks nodrošināti, ja ir vēlme var ņemt līdzi savus matračus.
Skolā arī atrodas plaša ēdamzāle, kurā notiks ēdināšana.
Tā kā šī nometne tiek koncentrēta uz vieglatlētiku, treniņos veiktais darbs ritēs ar vieglatlētikas vingrinājumiem un vieglatlētikas trenera uzraudzībā un vadībā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1339849
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties