Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:280458
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.09.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

3. Vai varat konstatēt Dekamerona sižetisko ietekmi uz mūsdienu kultūras erotiskajiem aspektiem?
Mūsdienās erotiskos aspektus mēs varam redzēt visapkārt. Mums visapkārt ir redzamas visādas erotiskas ainas, skati. Arvien vairāk tiek veidotas un bieži skatāmas gan televizoru ekrānos, gan interneta vidē, reklāmas un filmas, kurās paveras erotiski skati, tādi kā puskailas sievietes un vīrieši, gultas ainas, seksa ainas.
Šajā darbā erotiskais ir aizliegts un nepareizs, lai gan Dekamerona sižets varētu būt kā viens no ietekmējošajiem faktoriem. Šajā darbā tiek apspēlēts erotiskais aspekts. Tas izpaužas tā, ka kāds vīrietis jaunai meitenei iestāsta, ka sekss ir kā velna dzīšana no ķermeņa, un tā iespaidojas jaunā meitene , ka viņa vēlējās to atkārtot atkal un atkal no jauna. Šādi darbā tika parādīts tā laika seksualitāte – seksa aizliegums pirms kāzām.
Mēs dzīvojam tādā laikā, kad nu jau cilvēkiem sekss un seksualitāte vairs nav nekas nozīmīgs un intīms. Ja kādreiz cilvēki dažādos darbos seksu, seksualitāti atveidoja kā kaut ko tādu, ko varēja tikai nojaust tikai to reāli iedomājoties, kā rezultātā radās lielāka aizrautība un arī spriedze.
Tomēr mūsdienās cilvēki ir jau pārāk pieradināti pie šādām seksualitātes izpausmēm. Tomēr es uzskatu, ka tomēr pastāv arī tāda cilvēku grupa, kas uzskata un izjūt tieši šo tuvības sajūtu.
Cilvēki ir ļoti dažādi un viegli ietekmējami. Izlasot šī darba fragmentu es sapratu, ka šis darbs ir ļoti daudz ietekmējis tieši mārketinga principa pusi.. Precīzāk reklāmas, filmas, video utt., sāk pielietot šos Dekamerona principus, kurus varam izlasīt šajā darbā. Lasītāju gala rezultāts pēc šī darba ir pārsteidzoši pozitīvas un pārsteidzoši ieinteresēts. Šis darbs ir biji pieprasīts.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties