Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:278423
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tā ir lielākā viesnīca Latvijā. Ēkas celtniecība pabeigta 1976. gadā, bet rekonstrukcija veikta 2001. gadā. Viesnīca atrodas aptuveni 15 km attālumā no lidostas un 15 min gājienā no ostas, dzelzceļa stacijas un autoostas. Viesnīcas teritorijā ir arī sava autostāvieta „Eiropark”.
Viesnīcā pavisam kopā ir 27 stāvi.1. stāvā atrodas recepcija, otrajā un 27. stāvā konferenču centrs, bet pārējos stāvos atrodas numuriņi. 26. „Skyline” bārs.
Konferenču centra koordinators Mārtiņš mums pastāstīja par to un tā funkcijām. Konferenču centrs sastāv no 2 daļām-vecās un jaunās. Jauno daļu atvēra 2006. gadā. Centrā ir 20 multifunkcionālas zāles, kuras aprīkotas ar modernajām tehnoloģijām,3 ofisi ar skaneriem,datoriem u.t.t.,lai klienti varētu strādāt,5 halles, kur klienti pulcējās pusdienās un kafijas pauzēs, bārs D’vine, kurā klientiem ir iespēja nobaudīt dažādus vīnus, sākot ar ekskluzīviem vīniem, līdz pat vienkāršiem mājas vīniem. Konferenču centrā atrodas arī lielā zāle Omega, tā ir lielākā zāle visā viesnīcā, un viena no lielākajām visā Baltijā, tās platība ir 962 m2.Zāli vien var pārdalīt 2 daļās.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties