Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:274778
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tēja ķīniešu gaumē
Tējkarote zaļās tējas. Tēju ieber iepriekš sasildītā traukā, uzlej uzvārītu un līdz vajadzīgajai temperatūrai atdzesētu ūdeni. Pēc 3 minūtēm pārlej iepriekš sasildītā porcelāna tasē. Dzer karstu, maziem malciņiem, bez cukura un citām piedevām, kas pēc ķīniešu domām, tikai bojā tējas dabisko aromātu.
Tēju bez cukura dzer Ķīnā un citās Tālo Austrumu zemēs, savukārt Tuvajos Austrumos tēju dzer apdullinoši saldu un tai nereti pievieno arī piparmētru lapiņas vai citas garšvielas. Arī Krievijā populārāka ir tieši saldas un vājas tējas dzeršana, cukura graudiņu bieži vien aizbāžot aiz vaiga. Tēju saldina ar īpašu cukuru, kas izkristalizējies lielos graudos. No tādas cukurgalvas atskalda gabaliņus, ko met tējas tasē. Cukuram var ļaut izkristalizēties arī ap kociņu. Saldināšanai var izmantot arī medu, bet tad no tējas aromāta nekā, jo medum pašam ir samērā agresīvs aromāts.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1337798
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties